WoW Dragonflight En İyi Tank Hangisi?

WoW Dragonflight En İyi Tank Hangisi?

World of Warcraft günümüzde sevilerek oynanan old school diyebileğimiz MMORPG’dir. Halen daha çok fazla oyuncuya sahip olmasının arkasındaa kaliteli ve sürekli genişleyen içerikler yer alıyor. World of Warcraft: Dragonflight genişleme paketi çoğu oyuncu tarafından bekleniyor. Sizler için hazırladığımız WoW Dragonflight en iyi tank listesi ile yeni genişleme paketinde hangi tankların güçlü olabileceği hakkında bilgi edinebilirsiniz. Tabi ki bu liste zaman içerisinde değişiklik gösterebilir lakin ilk aşamada işinizi kolaylaştıracaktır.

WoW Dragonflight En İyi Tank

World of Warcraft: Dragonflight genişleme paketi henüz daha çıkış yapmadı. Fakat Beta programına dahil olarak bu genişleme paketini test edebilirsiniz. Beta programında yalnızca yeni genişleme paketini değil oyunda yapılacak değişiklikleri de inceleyebilirsiniz. İçinde bulunduğumuz 2022 senesinde çıkması planlanan bu genişleme paketi için oyuncular şimdiden taktik geliştirmeye başladı. WoW Dragonflight paketini en etkili ve verilmli bir şekilde oynamak isteyenler bazı sınıfların en iyilerini araştırıyor. Bu listemizde WoW Dragonflight en iyi tank sıralamasını sizlere sunacağız.

Prot Warrior

Bu sınıfta çok önemli değişiklikler yapıldı. Değişikliklerin odağı ise sınıfın hayatta kalabilmesiyle ilgiliydi. Warrior sınıfı yüksek hasarı ve dayanıklılığı sayesinde en zor durumların içerisinden çıkabilme potansiyeline sahiptir. Ayrıca bu hasarını alandaki canavarlara vurabildiği için WoW Dragonflight en iyi tank listesi içerisinde en üst sırada yerini almaktadır.

Vengeance

Oyundaki en iyi tanklardan birisidir. Alana vurduğu yüksek hasar, attığı can ve yüksek hareketliliğe sahip olan bu sınıf zindanlarda en çok aranan sınıftır. Hayatta kalma konusunda problem yaşadığı için oynaması oldukça kolay değildir. Dragonlight genişleme paketinde de çok fazla oynanacağını düşünüyoruz.

Blood Death Knight

Bir grubu kesmekten ziyade tekli hedefleri yok etme konusunda oldukça yeteneklidir. Yetenekleri sayesinde bilen bir oyuncu tarafından oynandığı zaman oldukça kullanışlı hale geliyor. Ayrıca aldığı hasara göre can yenilemesi kazanmasıyla daha fazla dayanabiliyor.

Brewmaster Monk

Oldukça havalı yeteneklere sahip bu sınıf ağır hasarlara karşı koyma konusunda oldukça iyidir. Brewmaster Monk’un kötü yanlarından birisi ise büyü hasarlarına karşı kırılgan olmalarıdır. Bu sınıfı en etkili şekilde oynayabileceğiniz tek bir build’e sahip olması da negatif etki bırakıyor.

Guardian Druid

Yüksek can havuzu ve düşük bekleme süreleri ile muhteşem bir tank görevi görmektedir. Yetenek seti sayesinde raid içerisindeki oyunculara çok fazla destek olmaktadır. Eksi yönlerinde ise raidlerde kullanabileceği buff veya debuff yeteneklerinin bulunmaması yer alıyor.

Prot Pally

Hem hasar çıkartma hem de etkili can verme konusunda oldukça iyidir. Yeni genişleme paketinde çok yüksek potansiyeli olabilir fakat üzerinde çalışılması gereken bir sınıf olduğunu düşünüyoruz. Oynayan kişinin yeteneklerine bağlı olarak Dragonflight paketinde verim alınabilir.

WoW Dragonflight en iyi tank listemiz genişleme paketi çıktığı zaman değişebilir. Ancak şuan için bizim gördüğümüz ve incelediğimiz kadarıyla en iyiden en kötüye doğru liste oluşturduk. Sizler bu liste hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce World of Warcraft: Dragonflight genişleme paketinde en iyi tank sıralaması nasıl olur? Yorumlar bölümünden cevaplarınızı iletebilirsiniz. Oyun rehberleri kategorisinden diğer oyunlarla ilgili bilgilendirici içeriklere de ulaşabilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Minecraft Korku Haritaları
Oyun Rehberleri

Minecraft Korku Haritaları

Oyuncular tarafından hazırlanmış Minecraft haritaları, arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli vakit geçirmek için muhteşem bir tercih olabilir. Korku oyunlarını sevenler, Minecraft korku haritaları ile korkuyu ve gerilimi iliklerinde hissedeceklerdir. İçeriğimizde yer vereceğimiz

Kaydır Gelsin!

God of War Hikâye Modu Sonrası Neler Yapılır

God of War Hikâye Modu Sonrası Neler Yapılır?

God of War tüm zamanların en iyi oyun serileri arasında. Kratos ve babası arasında geçen olaylar oldukça ilgi çekiciyken hikâyeye Atreus’ un girmesi oyunun fanları tarafından iyi karşılandı. Oldukça iyi
NFS Unbound Başlangıç Rehberi

NFS Unbound Başlangıç Rehberi

Criterion Software tarafından geliştirilen Need For Speen Unbound, 29 Kasım itibariyle oyunu Palace Edition olarak satın alan oyuncular için erişime açıldı. Oyunu Standart Edition olarak satın alan oyuncular ise 2
God-of-War-Nornir-Sandigi-Nasil-Acilir

God of War Nornir Sandığı Nasıl Açılır?

Light Elf Outpost, God of War’ daki Lake of Nine bölgesinde bulunan ve bir ader Nornir sandığına ev sahipliği yapan bir lokasyondur. Bu sandık üzerinde “C”, “R” ve “n” harflerine
graveyard-keeper-zombi-rehberi

Graveyard Keeper Zombi Rehberi

Graveyard Keeper içerisinde yalnız bir mezarlık görevlisini canlandırıyorsunuz. Bu kadar yalnızlığın ve işin içerisinde yanınıza bir yardımcı aramanız muhtemel. İşte oyunun tam bu kısmında zombiler oluşturabilir ve onlardan işlerinizde faydalanabilirsiniz.
8000 Liralık Oyun Gündem Oldu!

8000 Liralık Oyun Büyük Tepki Aldı!

8000 liralık oyun olur mu demeyin! Üstelik sadece bir devam paketi bu fiyata satışa çıkartıldı. Yanlış duymadınız. Escape From Tarkov oyununun tek oyuncuya özel yeni çıkardığı sürüm "The Unheard Edition"
Lost-Ark-Esya-Nasil-Gelistirilir

Lost Ark Eşya Nasıl Geliştirilir?

Lost Ark içerisinde diğer MMO’ larda olduğu gibi maksimum seviyeye ulaştıktan sonrasında ilerlemek için yapmanız gereken şey kullandığınız zırh ve silahlarınızı geliştirerek özelliklerini güçlendirmektir. Sizlerle oyunda ilerleyebilmeniz için Lost Ark
Crossroads Inn Başlangıç Rehberi

Crossroads Inn Başlangıç Rehberi

Crossroads Inn başlangıç rehberi içeriğinde oyuna nasıl başlanması, nasıl oynanması ve ilk aşamalarda neler yapmanız gerektiği konusunda güzel bir sunum hazırladık. Crossroads Inn orta çağda han işlettiğiniz oldukça kaliteli ve

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir