STREAMINGTeknoloji

Amazon Prime Nedir? Sağladığı Avantajları Nelerdir? Nasıl Üye Olunur?

Amazon Prime ve Avantajları

Amazon’un kuruluşundan şuanda geldiği noktaya kadar hikayesi internet ortamındaki hemen hemen herkes tarafından bilir. Şuanda dünyada e ticarette tartışmasız rakibi olmayan Amazon, Prime abonelik hizmetiyle üyelerine bazı ayrıcalıklar sunuyor. Peki, Amazon Prime nedir? Prime avantajları nelerdir? hadi birlikte inceleyelim.

Amazon Prime Nedir?

En basit haliyle Amazon Prime, kullanıcılarına sunduğu ayrıcalıklar ile onların hayatlarını kolaylaştıran üyelik sistemidir. Prime aboneliğine sahip olan kullanıcılar, uygun kategorideki ürünleri daha hızlı ve ücretsiz olarak teslim alma seçeneklerinden faydalanabiliyor.

Bunun yanı sıra ödüllü Prime Original filmleri, en sevilen filmleri ve bir çok televizyon programlarını da Prime Video aracılığıyla izleyebiliyorlar. Tabi ki bu avantajlar yalnızca film ve ürünlerle sınırlı değil. Oyunculara özel bir çok avantaj Amazon Prime ile birlikte geliyor.

Amazon Prime’a Nasıl Üye Olunur?

  • İlk olarak amazon.com.tr/prime bağlantısı üzerinden Amazon hesabınıza giriş yapın.
  • Açılan sayfada “30 GÜN ÜCRETSİZ DENE” butonuna tıklayın.
  • Yönlendirildiğiniz sayfada Prime aboneliğinizin başlatılması için gerekli adımları sırasıyla takip edin.

Bu adımları tamamladığınız zaman Prime üyesi olacak ve sağladığı bütün avantajlardan yararlanabileceksiniz. Peki ya, Prime aboneliği ne gibi avantajlar sunuyor?

Amazon Prime Avantajları Nelerdir?

Yukarıda bahsettiğimiz ayrıcalıkları biraz daha detaylandıralım. Prime aboneliği sahipleri Türkiye’de geçerli olan adrese herhangi bir ücret ödemeden ertesi gün teslimat seçeneğini kullanabilirler. Ayrıca 50 ₺ ve üzeri alışverişlerde yine geçerli adreslerde kullanılabilecek aynı gün akşamı teslimat yapılabilmekte.

amazon prime avantajlari

Alışveriş Avantajları

  • Amazon.com.tr sitesinde geçerli olan “Bitmeden Yakala!” fırsatına yarım saat erkenden erişebilirsiniz.
  • Prime sahiplerinin yararlanabileceği özel fırsatlar.

Çok fazla internet alışverişi yapıyorsanız mutlaka Prime’ın sunduğu bu avantajlardan faydalanmak isteyebilirsiniz.

Eğlence Avantajları

  • Prime Video ile en güncel filmlere erişim sağlayabilirsiniz. Prime Video için üretilen ve başka hiç bir yerde bulamayacağınız özel içeriklerden yararlanabilirsiniz.
  • Bu kısım en çok oyuncuları sevindirecektir. Prime Gaming her ay ücretsiz oyun ve oyunlara ait içerikleri ücretsiz olarak veriyor.
  • Bunlara ek olarak her ay 1 Twitch yayıncısına ücretsiz abone olma imkânı da sunuyor. Böylece sevdiğiniz Twitch yayıncısını destekleyerek hem ona destek oluyorsunuz hem de abonelere özel emote’ları bütün Twitch yayınlarında kullanabiliyorsunuz.

Amazon Prime Kaç TL?

Hayatın her anında fırsat ve öncelikler sunan Amazon Prime avantajları oldukça uygun fiyattan satın alınabiliyor. Eğer ilk defa Prime aboneliği satın alacaksanız 30 günlük ücretsiz deneme süresi hediye olarak veriliyor.

30 günlük süre boyunca Prime’ın sunduğu bütün hizmetlerden yararlanabiliyorsunuz. Deneme süresi bittikten sonra ayda yalnızca 39,00 ₺ ödeyerek müthiş avantajlardan faydalanmaya devam edebilirsiniz.

Amazon Prime ile Prime Video Aynı mı?

Amazon tarafından sağlanan Prime aboneliği içerisinde çeşitli hizmetler bulunuyor. Prime Video, bu abonelik sistemiyle birlikte kullanıcıların erişebildiği hizmetler arasında yer alıyor.

Sonuç

Bu içeriğimizde Amazon Prime nedir sorusunun cevabını verip, sağladığı avantajlar hakkında bilgileri sizlerle paylaştık. Amazon’un Türkiye’ye özel yapmış olduğu bu fiyatlandırma politikasını oldukça başarılı bulduğumuzu belirtmek isteriz. Amazon Prime, 39,00 ₺’lik fiyatıyla piyasada bulunan diğer rakiplerinden kolayca sıyrılıyor. Bu kadar çok içeriği bu kadar uygun fiyata alabileceğiniz başka bir e ticaret platformu olabileceğini düşünmüyoruz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Discord Mesaj Silme Botu
Teknoloji

Discord Mesaj Silme Botu ve Ayarları

Discord mesaj silme botu sayesinde sunucunuzda istemediğiniz bütün mesajları hızlı bir şekilde silebilirsiniz. Kendi sunucunuzda veya yetkiniz olan bir sunucuda kullanabileceğiniz en güncel Discord mesaj silme programlarını sizlerle paylaşayacağız. İçeriğimizde

Kaydır Gelsin!

terraria-eye-of-cthulhu-boss-rehberi

Terraria Eye of Cthulhu Boss Rehberi

Terraria erken oyun safhasında eğlenceli ve ilgi çekici olsa da oyunun sunduğu boss savaşlarını birer birer tamamlamak oyuncular için oldukça haz vericidir. Oyuncular Terraria maceralarında ilerlerken birçok boss ile yüzleşirler.
Stardew Valley Hayvan Nasıl Alınır?

Stardew Valley Hayvan Nasıl Alınır?

Stardew Valley oyunuyla ilgili hazırladığımız bilgilendirici içeriklere kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu rehberimizde Stardew Valley hayvan nasıl alınır? sorusunun yanıtını ve hangi hayvanın hangi binaya ihtiyaç olduğunu sizlerle paylaşacağız. Stardew
Sims 4 Nasıl Deniz Kızı Olunur

Sims 4 Nasıl Deniz Kızı Olunur?

Island Living ek paket ile Sims 4 içerisine yeni eklenen olağanüstü yaratıklar, denizkızları. Denizkızı olan simler kendilerini okyanusa ve ek paket ile eklenen bölge olan Sulani’ ye yakın hissederler. Peki
Cult of the Lamb Sistem Gereksinimleri

Cult of the Lamb Sistem Gereksinimleri

Geçtiğimiz günlerde çıkış yapan Cult of the Lamb oynanışı ve konusuyla oyuncuların ilgisini çekti. Massive Monster tarafından geliştirilen oyunun Don't Starve oyununa benzerliği gözlerden kaçmıyor. Oyuncular tarafından merak edilen Cult
Minecraft Nether'a Nasıl Gidilir?

Minecraft Nether’a Nasıl Gidilir?

Mojang ve Microsoft'un oyunu olan Minecraft, günden güne büyümeye devam ediyor. Oyuna yeni gelen güncellemeler ile yapılabilecekleriniz sınırı olmadığı bir dünyada farklı bir boyut da bulunuyor. Oyunda yer alan cehennem
Forza Horizon 5 Düşük Yayın Bant Genişliği Hatası

Forza Horizon 5 Düşük Yayın Bant Genişliği Hatası

Oyun çıkış yapmasıyla birlikte beraberinde bir çok hatayı da getirdi. Forza Horizon 5 düşük yayın bant genişliği hatası ise oyuncuların en sık karşılaştığı problemler arasında yer alıyor. Böyle kaliteli bir
PUBG Mobile Bedava UC Kodları 2021

PUBG Mobile Bedava UC Kodları Nasıl Alınır?

PUBG, battle royale oyun türünde oyunlar arasında tahtını korumaya çalışmakta. Oyunun mobile sürümünü çıkartmasından uzunca bir süre sonra PUBG 2 olarak adlandırılan PUBG: New State oyunu için kolları sıvadı. Geçtiğimiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir