Oyun Rehberleri

FM 2023 Electric Panther Tema Paketi

FM 2023 Electric Panther Tema Paketi

Oyunu oynayan birçok oyuncu oyun için hazırlanmış özel FM 23 tema paketleri kullanarak oyunlarını zenginleştirebiliyor. Oyuncular tarafından geliştirilen tema paketleri sayesinde oyun çok daha eğlenceli hale geliyor. Düzenli olarak güncellenerek gelişen FM 2023 Electric Panther tema paketi bu konuda oldukça başarılı diyebiliriz. Eğer daha öncesinde herhangi bir tema paketi kullanmadıysanız bu tema paketi çok hoşunuza gidecektir.

FM 2023 Electric Panther Tema Paketi Nedir?

Groot ve Akash nickli Football Manager 2023 oyuncuları tarafından geliştirilen tema paketi, yumuşak renklere ve anlaşılabilir istatistikleri oyunculara sunuyor. Electric Panther tema paketini kurduğunuzda birçok görsel değişmektedir. Bunların başında taktik ekranı ve oyuncuların suratları geliyor. Genel olarak mor ve mavi renklerin karışımından oluşan bu tema paketi uzun süreli oynamada göz yormuyor.

FM 2023 Electric Panther Tema Paketi Kurulumu

FM 23 tema paketi kurulumu oldukça basit bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Aşağıda yer verdiğimiz adımları sırasıyla uygulayarak Electrick Panther tema paketi kurulumunu sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

İndirme Linki: https://s6.dosya.tc/server19/klkzxa/fm-23-electric-panther-tema-paketi.zip.html

  • Yukarıdaki linke basarak tema paketini bilgisayarınıza indirin.
  • İndirdiğiniz sıkıştırılmış klasörü ” Belgelerim > Sports Interactive > Football Manager 2023 > skins ” dosya yolunu takip ederek skins isimli klasöre çıkartın. Eğer skins klasörü gözükmüyorsa kendiniz de kurabilirsiniz.
  • Oyunu yönetici olarak çalıştırın ve tercihler içerisinden tema paketini seçin. Tema paketini seçtikten sonra zoom ayarlarını yapmayı unutmayın.
  • Bu işlemlerin ardından oyunu kapatıp açtığınız zaman electric panther tema paketi kurulmuş olacaktır.

FM 2023 Electric Panther tema paketi hakkında bildiklerimizi ve kurulumu için yapmanız gerekenleri sizlerle paylaştık. Umuyoruz ki bu tema paketi hoşunuza gitmiştir. Dilerseniz FM 2023 tema paketleri konumuzda çok daha fazla Football Manager 2023 tema paketine ulaşabilirsiniz. Kurulum sırasında hata alırsanız yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

Battlefield 2042 Nvidia DLSS ve Reflex Desteği Vereceğini Açıkladı!

Battlefield 2042 Nvidia DLSS ve Reflex Desteği Verecek!

Bu yıl dijital olarak düzenlenen E3 2021 etkinliğinde tanıtılan Battlefield 2042 için yeni haberler gelmeye başladı. Battlefield 2042 NVIDIA DLSS ve Reflex desteği vereceği açıklanan serinin en yeni oyunu herkesi
Stardew Valley En Büyük Modu Tamamlandı

Stardew Valley En Büyük Modu Tamamlandı!

Stardew Valley içerisinde oyuncuların keyif aldıkları, yeni içerikler vaat eden birçok mod yer alıyor. Ancak oyuncuların favorisi olan bir mod, sahip olduğu özellikler ile diğerlerinden öne çıkıyor. Bahsedeceğimiz modun adı
Mount And Blade 2: Bannerlord En İyi Modlar

Mount And Blade 2: Bannerlord En İyi Modlar

Taleworlds tarafından geliştirilen ve 30 Mart 2020’de piyasaya sürülen Mount & Blade II: Bannerlord için her gün yeni modlar geliştiriliyor. Yapımcı ekibinde, mod yapımcılarını sevdiğini ve desteklediğini biliyoruz. Mount And
FM 2023 Tiki Taka Taktiği

FM 2023 Tiki Taka Taktiği

Football Manager oyun serisi her sene bazı oynanış mekaniklerini iyileştirerek oyunculara çok daha gerçekçi bir futbol deneyimi sunmaya yaklaşıyor. Oyuncular dilerse kendi taktiklerini dilerse de dünya çapınca ün salmış taktikleri
Geforce Now İçin 14 Yeni Oyun Eklendi

GeForce Now İçin 14 Yeni Oyun Eklendi

NVIDIA'nın büyük projesi GeForce Now için 14 yeni oyun eklendi. GeForce Now ile özellikle ülkemizde yeterli sisteme sahip olmayan oyuncular bulut sistemi ile yeni çıkan oyunları oynayabilme şansına sahip bulunuyor.
battlefield-2042-sniper-rehberi

Battlefield 2042 Sniper Rehberi

Battlefield 2042 oyununda önceki serilerde de olduğu gibi oldukça büyük haritalarda rakip askerlere karşı savaşıyorsunuz. Haritalar büyük olduğundan dolayı sınıflardan Sniper oynayarak rakiplerinizi sizi göremeyecekleri mesafelerden sadece bir vuruşla indirebilirsiniz.
Valorant Nokta Crosshair

Valorant Nokta Crosshair Nasıl Yapılır?

Riot Games'in geliştirdiği Valorant rekabetin üst düzeyde olduğu FPS oyunudur. Oyuncular rekabetçi modda birbirleri ile mücadele ederek sıralamanın en üstüne çıkmaya çalışıyor. Rakipleri kolayca vurmak ve maçı kazanmak için her

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir