Oyun Rehberleri

Lost Ark 50 Seviye Sonrası Yapılacaklar

Lost Ark 50 Seviye Sonrası Yapılacaklar

Lost Ark’ da uzun uğraşlar sonrasında 50 seviyeye ulaşacaksınız. Oyunda bu noktadan sonra birçok içerikle birlikte oyun sonu denilen kısım başlıyor. Bu noktada artık maksimum seviyeye ulaşıyorsunuz. Artık amacınız eşyanızın seviyesini yükseltmek olacak. Sizlerle oyunda gelişmek için Lost Ark 50 seviye sonrası yapılacaklar neler? paylaşalım.

Lost Ark 50 Seviye Sonrası Yapılacaklar

Oyunda 50 seviyeye ulaştığınız andan itibaren tüm içeriklerin kilidini açmanız biraz vakit alacak. Yaklaşık olarak her şeyin kilidini açmak için 4 saate ihtiyaç duyacaksınız. Sizler için adım adım neleri yapmanız gerektiğini paylaşacağız. Böylece oyunda kasılmaya hazır olacaksınız.

İlk adım olarak yapmanız gereken şey, dönüş noktanızı Vern Castle olarak ayarlamak olmalıdır. Böylece oyunda nerede olursanız olun, ana şehre dönüş sağlayabilirsiniz.

Ana göreviniz bu noktada Chaos Dungeon’ ın önüne giderek bu içeriği açmanızı isteyecek. Bunu yaptıktan sonra görev günlüğünüzde (J) “Guides” kısmına tıklayarak “Guardian Raid” olanı kabul edin. Bunu Raid panosunun yanındaki Zarbel ile konuşarak bitirebilirsiniz. Ancak henüz bu içeriğe girmemeniz gerekiyor.

Chaos Dungeon içeriğinin kilidini açtıktan sonra Beatrice’ den Trixion’ a gitmeniz gerektiği yönünde bir bildirim alacaksınız. Şarkı listenizden Song of Trixion’ u kullanarak yanına gidebilirsiniz. Size Awakening yeteneğinizi açabileceğiniz bir görev verecek. Bu görevi tamamlamanız gerekiyor.

Burada ana görevleri tamamlayarak Abyssal Dungeon içeriğinin kilidini açmış olacaksınız. Bu içeriğe erişim için eşya seviyenizin 340 olması gerekiyor ve sizi birçok geliştirme materyali ile ödüllendiriyor. Ayrıca size Shushire kıtasına gitmenize yarayacak Sturmbrecher Ship’ de verecektir.

North Vern limanına gidin ve Sturmbrecher Ship’ i kuşandığınızdan emin olun. Burada ana görevi tamamlayarak Wish Equipment Chest edinebilirsiniz. Bu sandık size 302 seviye eşyaları ücretsiz olarak verecektir. Bu eşyaları kuşanarak bir sonraki adıma devam edebilirsiniz.

Una görevleri sizin günlük olarak yapacağınız görevlerdir. Oyunda Alt+J tuş kombinasyonuyla ya da Adventure barı yardımıyla erişilebilmektedir. Size farklı seçimlerle 3 adet görev verir ve Harmony Leap Stone verenler en iyileridir. Hızlı biten ve ek görevler istemeyen görevleri tamamlayarak hızlıca ödülleri alabilirsiniz. Sizler için önerdiğimiz Una görevleri;

  • Where it belongs: Shushire- Frozen Sea bölgesinde bulunur ve kıtadaki ana görevleri tamamlayarak açılır. Tek yapmanız gereken hırsızları öldürmek ve görevi teslim etmekdir.
  • Anxious Mind: Anikka- Harbor City Changchun bölgesinde yer alır ve bölgedeki gizli görev tamamlanarak açılır. Bu görev rıhtımdaki kar tavşanlarıyla etkileşime girmenizi gerektirir.
  • Replacement Parts: Golden Wave Island bölgesinde bulunur ve sarı görevler tamamlanarak açılır. Görev bölgedeki bir sandığı açarak Shipwreck Scrap toplamanızı gerektirir.
  • Ride like the Wind: Görev Peyto bölgesinde başlar. Görevi bitirmek için sırasıyla; Peyto, Turtle Island, Tortoyk, Reverly Row bölgelerine seyahat etmeniz gerekir.

Bu görevlerden 3 tanesini tamamlayarak kendinize Harmony Leap Stones edinmiş olursunuz. Bu materyali eşyalarınızı geliştirmek için kullanabilirsiniz.

Bir sonraki adım olarak Dreamgull adasına seyahat etmeniz gerekiyor. Adaya vardığınızda sağ taraftaki çantayla etkileşime geçerek Adventure görevini başlatabilirsiniz. İlk 5 aşamayı şu anlık tamamlamanız yeterli olacaktır. Gerisi için Forest’s Minuet isimli şarkıya ihtiyacınız olacak. Şu anlık eşyalarınızı geliştirip sonraki aşamaya devam edebilirsiniz. Bu şarkıyı edindikten sonra geri gelebilirsiniz.

Song of Return şarkısını kullanarak Vern Castle’ a dönün. Görev günlüğünüzü açın, tüm yeni rehberleri alın ve Gear Honing NPC’ si olan Senard’ a gidin. Dreamgull adasından elde ettiğiniz malzemelerle silah ve zırhlarınızı +2’ ye yükseltin. Bu 340 eşya seviyesine ulaşmanızı sağlayacaktır. Böylece sonraki adıma hazır olacaksınız. Eğer fazladan malzemeniz varsa geliştirmeye devam edebilirsiniz.

Bu noktadan sonra artık görev yapmanız gerekmiyor. Daha önce kilitlerini açtığınız Chaos Dungeon, Guardian Raid, Abyssal Dungeon içeriklerini temizleyebilirsiniz. Bu içerikleri temizleyerek geliştirme malzemeleri elde edecek, eşyalarınızı geliştirecek ve daha ileri seviyelere geçeceksiniz. Bu şekilde karakter gelişiminize devam edebilirsiniz. Sizlerle Lost Ark 50 seviye sonrası yapılacaklar neler? paylaştık. Lost Ark gelişiminize bu adımlarla devam edebilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Strateji Oyunu Tavsiyeleri
Oyun Rehberleri

Strateji Oyunu Tavsiyeleri

Strateji oyunları genellikle savaşmayı, bölge yönetmeyi ve savaş stratejileri geliştirip bölgeleri ele geçirmek üzerine geliştiriliyor. Bütün bunlara kaliteli grafikler, yüksek çözünürlük ve iyi efektler eklendiği zaman oyuncular saatlerce bu oyunların

Kaydır Gelsin!

Sherlock Holmes Chapter One Sistem Gereksinimleri

Sherlock Holmes Chapter One Sistem Gereksinimleri

Sherlock Holmes çılgınlığı devam ediyor! Frogwares tarafından biz oyuncuların favori dizi/kitap karakteri Sherlock Holmes maceradan maceraya yeni oyunu ile koşmaya devam edecek. Sherlock Holmes Chapter One isimli yeni oyunda kahramanımız
Age of Empires 4 Yol Haritası Açıklandı!

Age of Empires 4 Yol Haritası Açıklandı!

Strateji oyunu tutkunlarının merakla beklediği Age of Empires 4 büyük bir ilgiyle karşılaştı. Oyunculara oldukça kaliteli bir hikaye ve oynanış sunan AoE 4 için oyuncuları sevindirecek duyurular da gelmeye başladı.
Age-of-Empires-4-Roma-Ilkel-Silahsor-Rush-Taktigi

Age of Empires 4 Roma İlkel Silahşör Rush Taktiği

Age of Empires 4, içerisinde Roma oyuncuları bu medeniyetin İlkel Silahşör birimine ne kadar kolay ulaşım sağladığının bilincindeler. Oyun içerisinde bu durum çok büyük bir avantaj sağlamamakta. Ancak güzel bir
En İyi Mobil Idle Oyunlar

En İyi Mobil Idle Oyunlar 2024

Mobil oyunlar günümüzde oldukça popüler hale geldi. Özellikle idle mobil oyunlar 2023 yılında çok fazla genç oyuncu tarafından sevilerek oynanıyor. Oyuncular oyunla çok fazla ilgilenmeden de bir şeyler yapabildikleri için
Free Fire İsim Değiştirme Rehberi

Free Fire İsim Değiştirme Rehberi

Free Fire, mobil battle royale oyunları içerisinde çok fazla oyuncuya sahip oyunlardan birisidir. Oynanış ve grafikleri sürekli olarak geliştirilerek iyileştirilen Free Fire, oyuncularına rekabetçi bir battle royale deneyimi sunuyor. Her
Valorant Nasıl Lig Atlanır?

Valorant Nasıl Lig Atlanır? Güncel 2023

Riot Games'in yeni popüler oyunu Valorant, büyük bir kitleye sahip olmayı başardı ve lig sistemi bir süre önce açıldı. Oyuna yeni başlayan oyuncular için ise hazırladığımız bu rehberde, Valorant nasıl
dont-starve-ilkbahar-rehber

Don’t Starve İlkbahar Rehberi

Don’t Starve içerisinde kışın zorlu şartlarından sonrasında biraz rahatlamanızı sağlayacak ilkbahar mevsimi geliyor. Kışın sonuna doğru huş ağaçlarının tekrar büyümeye başladığını ve karlı çimlerin erimeye başladığını fark edeceksiniz. Kışın soğukluğu
Palworld Anubis Nerede Bulunur?

Palworld Anubis Nerede Bulunur? En Kolay Nasıl Yakalanır?

Palworld Anubis nerede bulunur merak eden oyuncular bu rehberimizde aradığı sorunun cevabını bulacaktır. Keyifli oynanış mekanikleri, keyifli grafikleri ve eğlenceli içerikleriyle ilgi çeken Palworld oyununda işlerinizi kolaylaştıracak Pal'lar vardır. Haritanın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir