Oyun Haberleri

UNLOST Espor Kulübü Kurdu!

UNLOST Espor Kulübü Kurduğunu Duyurdu!

UNLOST, yıllardır Twitch yayınlarının en sevilen ve en çok takip edilenleri arasında yer almakta. Takipçileri onun oynadığı keyifli oyunları severek takip ediyor ve izliyorlar. Şimdi ise takipçilerine müjdeli bir haber verdi. UNLOST Espor kulübü kendisi tarafından yayında duyuruldu.

UNLOST Espor Kulübü (Fire Flux Esports) Kurduğunu Duyurdu!

Twitch yayınlarında eğlenceli ve başarılı işlere imza atan UNLOST, E-spor camiasına adım atıyor. Canlı yayında, kurdukları Espor kulübü olan Fire Flux Esports’un neler yapacağından ve Valorant kadrosundaki oyunculardan bahsetti. Takımdaki oyuncuların bir çoğu dünya sıralamasında yer alan yetenekli kişilerden oluşuyor. Yetenekli oyuncuların takımda yer alması turnuvalarda çok hızlı bir şekilde başarı elde edebileceklerini gösteriyor. Lakin takım uyumu da bu noktada çok önemli. İlk başlarda takım içi anlaşma ve uyum sürecini hızlıca atlatabilirler ise takımın başarıdan başarıya koşabileceğinden kimsenin şüphesi olmasın.

Fire Flux Esports Valorant Kadrosu

Fire Flux Esports takımı kurucuları arasında herkesin sevdiği UNLOST da yer alıyor. Bunun yanı sıra takımı her anlamda ileriye taşıyacak arka planda adeta gizli kahramanlar gibi çalışan teknik ekip de bulunuyor. Böylece takım oyuncuları yalnızca oyunu iyi oynamak yerini kendi yetkinliklerini de geliştirebilecekler. Buna en güzel örnek oyuncuların yabancı dil seviyelerini iyi bir noktaya getirecek bir ekibin de Fire Flux Esports bünyesinde yer almasıdır. Lafı çok uzatmadan Fire Flux Esports kadrosunu sizlerle paylaşalım.

  • Volkan “sociablEE” Yönal
  • Toprak “lauress” Kaynak
  • İbrahim “lurzy0y0” Sandıkçı
  • Berk “Rip” Tepe
  • İbrahim “SouhcNi” Sağır
  • Kaan “Brasco” Elver
  • Asil “Skylen” Yalçın
  • Salih “marqnue” Onaran

UNLOST Espor kulübü kısa sürede güzel işler yapacaktır. Bunun en büyük kanıtı Fire Flux Esports Valorant kadrosu içerisinde yer alan oyunculardır. Önümüzdeki günlerde katılacakları turnuvalarda güzel yerlere gelmelerini temenni ediyoruz. Takımla ilgili bütün haberleri Fire Flux Esports Instagram hesabı üzerinden takip edebilirsiniz. Her Türk takımı gibi Fire Flux Esports E-spor takımını da gönülden destekliyor ve başarılarının daimi olmasını diliyoruz.

Paylaşımlar:
Konsey'in Benzer İçerikleri
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir