Oyun Rehberleri

Lost Ark Stronghold Rehberi

Lost Ark Stronghold Rehberi

Lost Ark içerisindeki özgün mekaniklerden birisi de Stronghold sistemi. Sistem kapsamında her oyuncuya bir ada verilir ve adanızı geliştirerek yeni şeylerin kilidini açabilirsiniz. Sistem birçok detayı içermekte. Oyundaki bilgi kalabalığı ile uğraşmamanız adına Lost Ark Stronghold rehberi içerisinde sistem hakkındaki önemli bilgileri sizin için özetleyeceğiz.

Lost Ark Stronghold Rehberi

İlk olarak oyunda 26 seviyeye ulaştığınızda Stronghold ediniyorsunuz. Ana görev boyunca ilerlemenizi sürdürürken Luterra bölgesindeki kuşatma sonrasında elde edeceksiniz. Ayrıca sahip olduğunuz Stronghold tüm bölgelerde ulaşılabilmekte. Adanızda yapabilecekleriniz ise şu şekilde;

  • Atölyede Üretim Yapabilirsiniz: Dünyada ve Yaşam Becerileri aracılığıyla edindiğiniz kaynakları atölyedeki öğeleri üretmek için kullanabilirsiniz. Bu çoğunlukla iksirleri, bombaları ve farklı sarf malzemeleri kapsar.
  • Birliklerinizi Karargâhtaki Görevlere Gönderebilirsiniz: Karargâh, Stronghold sisteminin en önemli yönlerinden biridir. Bu aslında belirli birlikleri seçtiğiniz ve görevleri tamamlamaları için gönderdiğiniz bir mini oyundur. Hepsinin farklı gereksinimleri ve başarı oranı ekibinize bağlı olduğundan, belirli görevler için belirli birlikleri seçmeniz gerekir.
  • Malikane Yaparak Adanızı Geliştirin: Adanıza bir adet malikane inşa etmek yanında birçok bonus sağlar. Örneğin artan görev başarı oranı, artan işçi oranı gibi bonuslar sağlayabilir.
  • Yan Karakterlerinizi Pasif Olarak Kasın: Stronghold’un şaşırtıcı özelliklerinden biri, yan karakterlerinizi pasif olarak kasma imkânıdır. Bu alanda, karakterleri seçebilir ve onları eğitmeye gönderebilirsiniz, bu da onlara zaman içinde deneyim kazandırır. Bu, yalnızca ana karakterinizden iki veya daha fazla seviye altındaki karakterlerde kullanılabilir. Örneğin, 50. seviyedeyseniz, yalnızca 48. seviye veya daha düşük karakterleri eğitebilirsiniz. Eğitim ücretsizdir, bu nedenle yan karakter kasmak için mükemmel bir araçtır.

Yükseltmeler ve araştırmalar söz konusu olduğunda, net bir sırası yoktur. Her şey kişisel tercihinize ve neye odaklanacağınıza bağlıdır. Yemek yapmayı seviyorsanız, bunu yükseltmeye odaklanabilir veya Stronghold sistemini çoğunlukla görmezden gelmek istiyorsanız, ekstra yardımcı olması için depo alanını yükseltebilirsiniz. Buna rağmen kullanabileceğiniz yararlı yükseltmeler şu şekilde;

  • Stronghold Cost Reduction
  • Headquarters Upgrades
  • Reduce Energy Cost
  • Reduce Research Time
  • Expand Storage
  • Building Upgrades
  • Crafting Recipes

Sizler için derlediğimiz Lost Ark Stronghold rehberi oyunda ilerlemenizde yardımcı olacak bir sistem hakkında tüm bilmeniz gerekenleri anlatıyor. Bu geliştirmeleri yaparak Stronghold sisteminden en iyi şekilde yararlanacağınızı garantileyebilirsiniz. Daha fazla oyun rehberi için sitemizdeki rehberler kategorisini her gün ziyaret edebilirsiniz.

Paylaşımlar:
Konsey'in Benzer İçerikleri
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir