Oyun Rehberleri

Valorant Artı Crosshair Ayarları Nasıl Yapılır? Artı Crosshair Kodu Nedir?

Valorant Artı Crosshair Ayarları

Valorant son dönemlerin en popüler taktiksel FPS oyunu diyebiliriz. Lakin oyunun nişan alma sisteminin diğer FPS oyunlarından farklı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Daha iyi nişan almak için oldukça çeşitli crosshair tiplerini deneyebilirsiniz. Peki ya daha iyi vuruşlar yapmanızı kolaylaştıracak Valorant artı crosshair nasıl yapılır?

Valorant Artı Crosshair Nasıl Yapılır?

Oyunun gün geçtikçe artan popülerliği sayesinde oyunda birbirinden yetenekli oyuncular rekabete dayalı modda üst sıralarda yerini alıyor. Spray yapmayı kısa sürede çözmüş ve kas hafızası iyi oyuncular kolayca üst seviyelere çıkabiliyorlar.

Daha rahat oynamanızı sağlayacak en büyük etkenlerden birisi crosshair tipidir. Çünkü iyi bir crosshair rakip oyuncuları daha iyi görüp nişangahınızı onun üzerine götürüp vurmanızı kolaylaştıracaktır. Aşağıdaki ayarları uygulayarak Valorant artı crosshair ile oynayabilirsiniz.

  • İç Çizgi Ayarları
    • İç çizgi saydamlığı: 1
    • İç çizgi uzunluğu: 7
    • İç çizgi kalınlığı: 1
    • İç çizgi uzaklığı: 0
    • Hareket hatası: Kapalı
    • Ateşleme hatası: Kapalı
valorant arti crosshair

Crosshair çevresinde herhangi bir çizgi görmek istemiyorsanız dış çizgi ayarlarını tamamen kapatabilirsiniz. Ayrıca artının daha büyük veya daha küçük gözükmesini istiyorsanız iç çizgi uzunluğu ayarını artırıp azaltabilirsiniz.

Valorant artı crosshair tipi yeni başlayanların tercih edebileceği en kullanışlı nişangah stili diyebiliriz. Valorant crosshair yapma sitesi sayesinde bunun gibi nişangah tiplerini çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Valorant Artı Crosshair Kodu Nedir?

Valorant nişangahını değiştirmek için oyun içinde ince ayarlar yapmak istemiyorsanız önceden ayarlanmış crosshair kodları, işinizi kolaylaştıracaktır. Aşağıdaki Valorant artı crosshair kodu sayesinde saniyeler içinde nişangah tipini değiştirebilirsiniz.

0;P;h;0;f;0;0l;7;0o;0;0a;1;0f;0;1b;0 

Sonuç

Oyuncuların en çok kullandığı Valorant artı crosshair nasıl yapılır? sorusunu sizler için cevapladık. Daha stabil vuruşlar yapabilmek için kullandığınız crosshair tipini sürekli değiştirmeyin. Sabit bir nişangah üzerinden antrenmanlar yapmak el göz koordinasyonunuzu önemli ölçüde iyileştirecektir.

Tabi buna bir süre sonra kas hafızası da eklendiği zaman vuruşlarınızın ve rakiplere dönüşlerinizin daha keskin olacağını göreceksiniz. Size göre artı nişangah ile oynamak ne kadar kolay? Cevaplarınızı yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın!

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

SouhcNi Crosshair Ayarları
Oyun Rehberleri

SouhcNi Crosshair Ayarları

Valorant profesyonel oyuncu crosshair ayarları serimizde bu sefer İbrahim "SouhcNi" Sağır'ın nişangah ayarlarını sizlerle paylaşacağız. Yazımızda yer alan SouhcNi crosshair ayarları değişiklik gösterebilir fakat biz en son kullandığı nişangahı sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

Kaydır Gelsin!

Terraria-Twins-Boss-Rehberi

Terraria Twins Boss Rehberi

Twins, Terraria içerisindeki zor moda geçişten sonra karşılaşacağınız üç mekanik bosstan bir tanesidir. Daha önce savaştığınız Eye of Cthulhu’ ya benzer birbirine bağlanmış iki koca göz şeklinde olan boss gerekli
NFS Unbound Başlangıç Rehberi

NFS Unbound Başlangıç Rehberi

Criterion Software tarafından geliştirilen Need For Speen Unbound, 29 Kasım itibariyle oyunu Palace Edition olarak satın alan oyuncular için erişime açıldı. Oyunu Standart Edition olarak satın alan oyuncular ise 2
GTA 6 Benzeri GTA 5 Mod Paketi Çıktı!

GTA 6 Benzeri GTA 5 Mod Paketi Çıktı!

GTA 5 mod yapımcıları arasında en meşhur olan Razed, geliştirdiği NaturalVision Evolved (NVE) mod paketi ile oyunu çok daha gerçekçi bir hale getiriyor. En son yaptığı GTA 6 benzeri GTA
KONAMI eFootball 2023 Açılmama Sorunu

KONAMI eFootball 2023 Açılmama Sorunu

Oynaması ücretsiz futbol oyunu eFootball 2023, KONAMI tarafından geliştirildi ve Steam platformunda yayınlandı. Oyun çıkış yaparken gerçekten büyük sorunlara sahipti. Birçok oyunu oyunu oynamakta zorlanıyordu. Yapılan güncellemeler ile oyundaki hataların
Clash of Clans Başlangıç Rehberi 2022

Clash of Clans Başlangıç Rehberi 2023

SUPERCELL tarafından geliştirilmiş Clash of Clans günümüzde en çok oynanan mobil strateji oyunları arasındaki yerini koruyor. Oyunu ilk defa oynayacak oyuncular için hazırladığımız Clash of Clans başlangıç rehberi içerisinde oyunun
Aternos Kullanıcı Adı Doğrulanamadı Sorunu

Aternos Kullanıcı Adı Doğrulanamadı Çözümü

Minecraft oyuncuları Aternos sayesinde herhangi bir ücret ödemeden kendi sunucularını oluşturabiliyor. Aternos üzerinden açılan sunucuların desteklediği mod paketleriyle diledikleri gibi oynayabiliyorlar. Bu hizmet her ne kadar sorunsuz olsa da Aternos

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir