COD Warzone 2 HUD Gözükmeme Sorunu

COD Warzone 2 HUD Gözükmeme Sorunu

COD Warzone 2 HUD gözükmeme sorunu bir battle royale oyun türünde olabilecek en garip sorunlardan birisidir. Call of Duty Warzone 2’nin battle royale modunu oynuyorsanız eğer kazanmak için bütün göstergeleri ve değerleri kontrol etmelisiniz. Warzone 2 arayüz sorunu nedeniyle bunu yapamıyorsanız bu içeriğimizde anlattığımız çözüm yöntemlerini deneyerek çözüme kavuşabilirsiniz.

COD Warzone 2 HUD Gözükmeme Sorunu Çözümü

Oyun çıktığı günden beri oyuncular birçok büyük ve küçük ölçekli sorunları rapor ediyor. Bu raporların çoğu herkesin tahmin edebileceği üzere Call of Duty Warzone 2 DMZ modu için yapıldı. Özellikle faction görevlerinde yaşanan sorunlar ve bunların düzgün çalışmadığı oyuncular tarafından rapor edildi. Buna ek olarak oyunun battle royale modu için de bazı sorunlar yaşanıyor.

cod warzone 2 arayuz gozukmeme sorunu

COD Warzone 2 HUD gözükmeme sorunu genellikle teçhizat droplarından ekipman alındıktan sonra ortaya çıkıyor. Bu hatayı aldıktan sonra oyuna devam etmeniz neredeyse imkansız hale geliyor. Bunun nedeni ise canınızı, zırhınızı, hangi silahta olduğunuzu ve kaç merminiz kaldığını görememenizdir. Aşağıda anlatacağımız çözüm yöntemleri ile sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.

Oyun Dosyalarını Doğrulayın

Neredeyse her hata çözümlerinde gördüğünüz bir şey olduğunun farkındayız ancak sorunların çözümü için de oldukça etkili bir yöntemdir. Oyuncuların karşılaştığı hataların en büyük sebeplerinden birisi eksik dosya diyebiliriz. Oyunu hangi platformdan indirdiyseniz oranın kütüphanesinden oyun dosyalarını doğrulatabilirsiniz. Bu işlemin tamamlanması bilgisayarınızın hızı ve eksik dosyaların boyutuyla ilgili olduğu için uzun veya kısa sürer diyemiyoruz.

Mevcut Oyundan Çıkıp Yeni Oyun Aratın

Bu çözüm yöntemi çoğu oyuncu tarafından tercih edilmese de yeni bir oyuna girmek sorunu çözecektir. Çünkü bu hatayı aldığınız mevcut oyunda çözmenin bilinen hiçbir yolu yok. Durum ne kadar sıkıcı olsa da yeni bir oyuna girip düzgün arayüz ile oynamak size çok daha keyif verecektir.

COD Warzone 2 HUD gözükmeme sorunu için önerebileceğimiz yöntemler şimdilik bunlardır. Çünkü bu hata için kesin bir çözüm yöntemi henüz bulunmuyor. Umuyoruz ki yeni güncellemeler ile böyle bir sorun kalmaz ve oyuncular eğlencelerine ara vermeden oynamaya devam eder. Sizin bulduğunuz herhangi bir çözüm yöntemi varsa yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

Valorant Rütbe Sıralaması

Valorant Rütbe Sıralaması (Güncel Tüm Rütbeler)

Riot Games tarafından geliştirilmiş Valorant her geçen gün oyuncu kitlesini genişletmeye devam ediyor. Valorant'ın bu kadar çok sevilme nedenlerinin en başında oyunun rekabet düzeyinin yüksek olması ve sürekli geliştirilmesi geliyor.
Hades Başlangıç Rehberi ve İpuçları

Hades Başlangıç Rehberi ve İpuçları

Supergiant Games'in geliştirdiği Hades oynanış açısından oyuncuların ilgisini çekmiş durumda. Oyunu halen daha oynamadıysanız sizler için hazırladığımız Hades başlangıç rehberi ile oyunda bilmeniz gereken ipuçları ve gelişimi kolaylaştıracak bilgileri öğrenebilirsiniz.
Infinite Magicraid Hediye Redeem Kodları Temmuz 2023

Infinite Magicraid Hediye Redeem Kodları Nisan 2024

Infinite Magicraid, sıra tabanlı oyunları seven oyuncular için muhteşem bir deneyim sunmaktadır. Sürekli güncellenen içeriği ve performans iyileştirmeleriyle oyunculara eğlenceli bir ortam oluşturuyor. Oyuna hiç para yatırmadan da gelişebilirsiniz fakat
Valorant Kare Crosshair Nasıl Yapılır?

Valorant Kare Crosshair Nasıl Yapılır?

Valorant diğer fps oyunlarına göre oyunculara oldukça çeşitli crosshair tipleri yapmalarına olanak sağlıyor. Bunlara örnek vermek gerekirse artı, nokta ve kare crosshair gibi bir çok farklı çeşit bulunuyor. Oyuncuların bazıları
SMB pAura Crosshair Ayarları

SMB pAura Crosshair Ayarları

SuperMassive Blaze takımı ülkemizi Valorant Masters turnuvasında en iyi şekilde temsil etti. In-Game Leader pozisyonundaki pAura'nın direktifleri ile stabil bir oyun sergilediler. Kendisinin yaptığı etkili vuruşlar turnuva boyunca bir çok
Steam Güncelleme İçin Çevrimiçi Olmalıdır Hatası ve Çözümü

Steam Güncelleme İçin Çevrimiçi Olmalıdır Hatası ve Çözümü

Oyun severlerin sıklıkla karşılaştığı hatanın çözümü ile karşınızdayız. Oyun oynamak için kullanmış olduğumuz Steam uygulamasının vermiş olduğu hatayı nasıl çözebileceğinizi detaylı bir şekilde sizlere aktaracağız. "Steam Güncelleme İçin Çevrimiçi Olmalıdır
Roblox Robux Hilesi

Roblox Robux Hilesi 2024 | En Güncel Haliyle Robux Şifreleri

Dünya çapında milyarlarca oyuncu tarafından oynan Roblox, oyuncularına çok keyifli oyun deneyimi sunabiliyor. Dileyen oyuncular mağazadan gerçek para karşılığında Robux satın alarak oyun karakterleri üzerinde bazı değişiklikler yapabiliyor. Oyuna para

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir