Hata ve Çözümleri

New World Oyundan Atma Sorunu ve Çözümü

New World Oyundan Atma Sorunu Çözümü

New World popülerliğini kaybediyor olmasına rağmen hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi halen daha oyunu oynamaya devam ediyor. Oyunu bırakan oyuncuların geneli oyundaki sorunlardan ve içerikten şikayetçi. Bu sorunlardan bir tanesi de oyundan atma sorunuydu. New World oyundan atma sorunu yaşayan oyuncular aşağıdaki çözüm yollarını deneyerek bu problemi ortadan kaldırabilir.

New World Oyundan Atma Sorunu Nasıl Çözülür?

Oyunları bir anda kapanan oyuncular bu soruna bir çözüm arıyorlar. Çözüme geçmeden önce oyunun neden ansızın kapandığını açıklayalım. İlk olarak oyun halen daha düzenli olarak güncelleniyor ve her yeni güncellemeyle birlikte çok fazla hata düzeltiliyor. Oyundaki grafikler ve efektler oldukça kaliteli gözüküyor fakat oyuncuların sistemlerini baya bir zorluyor. Özellikle PvP esnasında çok fazla kişi aynı anda yetenek kullandığı için oyun takılabiliyor ve oyundan kopmalar yaşanabiliyor.

İlk olarak oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulatın. Eğer ki oyun dosyaları eksik veya hatalı yüklemeler varsa oyunun aniden kapanması mümkündür. Bu durumda Steam kütüphanesinden New World oyununa sağ tıklayın ve özellikleri açın. Burada yerel dosyalar bölümünden oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz. Bu işlemin tamamlanma süresi bilgisayarınızın özelliklerine göre değişlik gösterebilir.

Başka bir çözüm önerimiz de ekran kartı sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmeniz yönündedir. Bilgisayarınızda yüklü olan mevcut ekran kartı sürücüsünü komple kaldırın. Hangi ekran kartı markasını kullanıyorsanız onun sitesi üzerinden en güncel versiyonu indirin ve kurulumunu gerçekleştirin. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp oyunu yönetici olarak çalıştırıp giriş yapın.

New World oyundan atma sorunu için önerebileceğimiz en etkili çözüm yolları bunlardır. Bu yolları denedikten sonra herhangi bir sonuç alamadıysanız oyunun destek birimiyle iletişime geçebilirsiniz. Daha fazla oyun hata ve çözümleri içerikleri için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Ayrıca ücretsiz bültenimize katılarak içeriklerimiz paylaşıldığı zaman bildirim alabilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

Fortnite Wonder Woman Kostümü Nasıl Alınır?

Fortnite Wonder Woman Kostümü Nasıl Alınır?

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Fortnite için yeni kostümler eklenmeye devam ediyor. Şimdi de DC süper kahraman evreninden Wonder Woman oyuna eklenecek. DC hayranlarının kesinlikle alması gereken Wonder Woman kostümü yakın
FiveM Yükleme Ekranında Takılma

FiveM Yükleme Ekranında Takılma Sorunu

Rol yapmayı seven oyuncular FiveM sunucularında oluşturdukları karakterleriyle kendi hikayelerini en baştan oynayabiliyor. Karakter gelişimi ve bu süreçte yaşanan olaylar oyuncuların keyifli saatler geçirmesini sağlıyor. FiveM için getirilen birçok güncelleme,
The Day Before FPS Arttırma Rehberi

The Day Before FPS Arttırma Rehberi

The Day Before FPS arttırma rehberimizye anlatacağımız yöntemleri uygulayarak oyundaki takılma ve kasma sorunlarını ortadan kaldırabilirsiniz. Oyun henüz daha yeni çıkış yaptığı için çok fazla bug ve optimizasyon sorunu bulunuyor.
FM 21 3D Forma Paketi Nasıl Kurulur?

FM 21 3D Forma Paketi Nasıl Kurulur?

Football Manager 2021 oyununu biraz daha gerçekçi kılan mod paketleri oyuncular tarafından sıkça kullanılıyor. Oyuncular tarafından geliştirilen mod paketleri ile oyun zevkinizi artırabilirsiniz. Ayrıca FM 21 3D forma paketi ile
Assassin’s Creed 1 Sistem Gereksinimleri

Assassin’s Creed 1 Sistem Gereksinimleri

Büyük bir seri olacağını kim bilebilirdi? Hayatımıza girmesiyle beraber bir çok şeyi değiştirmeyi başaran bir oyunun ilki. Assassin's Creed 1 için sistem gereksinimleri nelerdir? Oldukça eski bir oyun olan AC
Monster-Hunter-Rise-Great-Izuchi-Nasil-Kesilir

Monster Hunter Rise Great Izuchi Nasıl Kesilir?

Monster Hunter Rise içerisindeki ana görevleri tamamladıktan sonra ilk yüzleşeceğiniz büyük yaratık Great Izuchi olacaktır. Serinin eski oyuncularına çok büyük bir tehlike oluşturmayacak olsa da yeni oyuncular bu savaşta zorlanabilirler.
Valorant Yeni Ajan KAY/O Geliyor!

Valorant Yeni Ajan KAY/O Geliyor!

Valorant yeni ajan KAY/O geçtiğimiz gün yayınlanan video ile oyunculara duyuruldu. Yetenek seti oldukça etkileyici olan KAY/O bütün kuralları en baştan yazacak gibi gözüküyor. Özellikle ultisi oyunu profesyonel düzeyde oynayan
Sims 4 Restoran Nasıl Satın Alınır

Sims 4 Restoran Nasıl Satın Alınır?

The Sims 4 Dine Out ek paketi içerisinde restoran işletmeye başlamak için ilk adımınız bir tane satın almak. Tabii bu satın alma işleminde restoranınızı inşa etmeniz, belirli şartları sağlamanız gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir