Oyun Rehberleri

Mount And Blade 2: Bannerlord Yoldaş Rehberi

Mount And Blade 2: Bannerlord Yoldaş Rehberi

TaleWorlds tarafından geliştirilen ve birçoğumuz sevdiği Mount And Blade 2: Bannerlord, Warband’da bulunan yoldaş sistemini içerisinde barındırıyor. Oyun içerisinde yer alan bazı NPC’ler ile etkileşime girebiliyor ve onları tarafımıza çekerek sadık bir yoldaş olmasını sağlayabiliyoruz. Bu yoldaşlardan en iyi verimi almak için ise sizlere özel Mount And Blade 2: Bannerlord yoldaş rehberi ile karşınızdayız. Keyifli okumalar.

Mount And Blade 2: Bannerlord Yoldaş Rehberi

Öncelikle oyuna başladıktan sonra biraz zaman geçirmeli ve yeterince altın elde etmeniz gerekiyor. Yoldaşlar, sizlere katıldığı anda sizlerle birlikte savaşa giriyor ve yeteneklerini sizler ile paylaşıyor. Oyunu hemen açtığınız anda yoldaş aramanızı tavsiye etmiyorum. Çünkü bu tür oyunlarda yeni başlayan kişiler, çapulculara gafil avlanabiliyor. Bunun için ilk olarak oyunun temelini anlamalı ve daha sonra yoldaş arayışına girmeniz gerekiyor. Biraz gelişme kaydettikten sonra şehirleri ziyaret etmelisiniz. Şehirlere girdikten sonra hanlara uğramalı ve burada size uygun yoldaşları aramalısınız.

Bannerlord, bizlere klan sistemi de sunduğu için bu yoldaşları birer lidere dönüştürebiliyor ve oyunda daha etkin olabiliyorsunuz. Yoldaşınızı alırken hangi konularda yetenekli olduğunu da göz ardı etmemeniz gerekiyor. Aşağıda sizler için vereceğim liste ile yoldaşların özelliklerini ve ne işe yaradıklarını öğrenebilirsiniz;

  • Cerrahlık: Hekimlik seviyesine bağlı olan cerrahlık özelliği, savaştan sonra askerlerin yaralarının daha hızlı iyileşmesini sağlıyor.
  • İzcilik: Liderlik seviyesine bağlı olan izcilik özelliği, ordunun daha fazla asker almasına yardımcı oluyor.
  • Levazım Subayı: İzcilik seviyesine bağlı olan levazım subayları, haritadaki hızınızı ve görüşünüzü arttırıyor.
  • Mühendislik: Bu özellik, kuşatma esnasında bina yapımını hızlandırıyor ve vali olarak atadığınız taktirde diğer binaların yapımı da hızlanıyor.

Ayrıca Yoldaş edinme ile ilgili oyuncular tarafından sıkça araştırılan sorular ve yanıtları;

  • Mount And Blade 2: Bannerlord Yoldaş Nasıl Bulunur?
    • Yoldaş bulmak için yukarıda da belirttiğim gibi hanları ziyaret etmeniz gerekiyor. Hanlarda size uygun yoldaşlar ile tanışabilir, hikayelerini dinleyebilir ve ordunuza katabilirsiniz.
  • Mount And Blade 2: Bannerlord Yoldaşlarım Nerede Olduğunu Nasıl Öğrenebilirim?
    • Yoldaşlarınızı haritada bulmak için dünya haritasına girmeniz gerekiyor. Daha sonra “N” tuşuna basabilir ve buradan ansiklopediyi açabilirsiniz. Kahramanlar ve göçebeler seçeneğini işaretledikten sonra yoldaşlarınızın nerede olduğunu görebilirsiniz.
  • Mount And Blade 2: Bannerlord Yoldaşlara Görev Nasıl Verilir?
    • Yoldaşlarınıza görev vermek istiyorsanız klan menüsüne girmelisiniz. Açılan kısımdan yoldaşınızı seçebilir ve istediğiniz görevi vererek, haritadaki etkinizi arttırabilirsiniz.

Son yılların en kaliteli yapımlarından biri olan Bannerlord için sizlere özel hazırladığımız Mount And Blade 2: Bannerlord yoldaş rehberi ile oyundaki gelişiminizi hızlandırabilirsiniz. Daha fazla Bannerlord ve oyun rehberleri için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

tales-of-arise-baslangic-rehberi

Tales of Arise Başlangıç Rehberi

Yılın rol yapma oyunu seçilen Tales of Arise, Bandai Namco tarafından yayınlanıp geliştirilen Tales serisinin yeni oyunu. Oyun oldukça güzel bir dövüş sistemine ve efektlere sahip. Ayrıca Final Fantasy serilerinde
Lost Ark Önyükleme Sayısı Steam Sunucularını Zorladı

Lost Ark Önyükleme Sayısı Steam Sunucularını Zorladı!

Pazartesi günü Steam, şu anda Amerika ve Avrupa'da piyasaya sürülen ücretsiz MMORPG oyunu olan Lost Ark önyükleme sayılarının fazlalığı altında ezildi. Potansiyel oyuncular uzun indirme sürelerinden şikayetçiydi ve Lost Ark
Minecraft tavuk ne yer?

Minecraft Tavuk Ne Yer? Neyle ve Nasıl Beslenir?

Minecraft tavuk ne yer? Minecraft oyuncuları için hayvancılık yapmak oyundaki en iyi besin kaynaklarından bir tanesidir. Küçükbaş hayvancılık yaparak oyuncular seri bir şekilde et elde edebilirler. Oyunda en hızlı et
Geforce Now İçin 14 Yeni Oyun Eklendi

GeForce Now İçin 14 Yeni Oyun Eklendi

NVIDIA'nın büyük projesi GeForce Now için 14 yeni oyun eklendi. GeForce Now ile özellikle ülkemizde yeterli sisteme sahip olmayan oyuncular bulut sistemi ile yeni çıkan oyunları oynayabilme şansına sahip bulunuyor.
2021 Twitch Abonelik Fiyatları Değişiyor!

2021 Twitch Abonelik Fiyatları Değişiyor!

Twitch ilk başta yalnızca oyun yayınlarının yapıldığı bir platform olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdilerde ise oyun harici bir çok farklı içeriğin canlı olarak yayınlandığı oldukça kaliteli bir yayın platformu haline geldi.
Valorant VAN9002 Hatası ve Çözüm Yolları

Valorant VAN9002 Hatası ve Çözüm Yolları

Valorant'a gelen son güncellemelerin ardından oyuncular çok çeşitli hatalar almaya başladı. Son zamanlarda Valorant VAN9002 hatası alan oyuncuların sayısı artmaya başladı. Bu hatanın şimdiye kadar oyuncuların hiç karşılaşmadığı türden olduğunu
Minecraft En İyi 5 Texture Pack

Minecraft En İyi 5 Texture Pack

Minecraft texture pack kullanarak oyundaki nesnelerin klasik görünümü kendi istediğiniz temada değiştirebilirsiniz. Bu içeriğimizde sizlerle paylaştığımız Minecraft en iyi 5 texture pack ile çok eğlenceli bir oyun deneyimi elde edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir