Atomic Heart FPS Arttırma Rehberi

Atomic Heart FPS Arttırma Rehberi

Atomic Heart 21 Şubat 2023 tarihinde çıkış yapacak. Düşük bilgisayar donanımlarına sahip oyuncular Atomic Heart FPS arttırma rehberi ile oyunu akıcı bir şekilde oynayacaktır. Yüksek fps değerlerine ulaşmak için değiştireceğiniz ayarlar görüntü kalitesini biraz düşürecektir. Görüntü kalitesinden çok az kısarak bütün oyunu donmadan oynayabilirsiniz.

Atomic Heart FPS Arttırma Yöntemleri

atomic heart fps arttirma yontemleri

Oyuna ilk girdiğiniz zaman shader’ları bilgisayarınıza göre optimize edecektir. Bu çalışma bitene kadar ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmamanızı tavsiye ediyoruz. Optimizasyon bittikten sonra hikayeye başladığınızda takılmalar veya anlık kare atlamaları yaşıyorsanız ayarlarda değişiklik yapabilirsiniz. İşte Atomic Heart FPS arttırma yöntemleri:

Grafik Ayarlarını Değiştirin

Oyun içi grafik ayarları içerisinde yapacağınız değişiklikler alacağınız fps değerine doğrudan etki etmektedir. Atomic Heart, hikayeli bir oyun olduğu için oyundan keyif alabilmek için grafikler kalitesine de önem vermek gerekiyor. Aşağıdaki ayarları yaparak grafiklerden çok fazla kısmadan yüksek fps değerlerine ulaşabilirsiniz.

  • Depth of Field: Off
  • Motion Blur: Off
  • DLSS Frame Generation: Quality veya Balanced
  • NVIDIA Reflex: On
  • Anti-Aliasing: Meidum TAA
  • Fidelity FX Super Resolution: Off
  • Animation Quality: Low
  • Shadows: Low
  • Ambient Occlusion: Low
  • Visual FX: Low
  • Number of Objects: Low
  • Materials: Low
  • Volumetric Fog: Low
  • Postprocessing: Low
  • Textures: Medium
  • 3D Model Quality: Low
  • Hard Drive Speed: SSD
  • Shader Cache: On

Arkaplanda Çalışan Uygulamaları Kapatın

Oyun oynarken bir yandan da Chrome veya benzeri uygulamalar çalıştırıyorsanız fps düşüşleri yaşabilirsiniz. Bu durum genellikle giriş seviyesi bilgisayarlarda oyun oynamak isteyen oyuncular tarafından çok sık yaşanmaktadır. Oyuna girdikten sonra bütün arkaplan uygulamalarını kapatmanızı tavsiye ediyoruz. Böylece akıcı bir oyun deneyimi kazanmış olacaksınız.

Oyun Dosyalarını Doğrulatın

Oyun henüz daha yeni olduğu için çoğu kişi oyunu indirmek isteyecektir. Bu sırada yaşayabileceğiniz internet probleminden dolayı bazı dosyalar tam yüklenmemiş olabilir. Hatalı dosyalarla oyuna giriyorsanız sürekli donmalar, anlık takılmalar veya oyundan atma sorunları ile karşılaşacaksınız. Oyunu indirdiğiniz platform içerisinden oyun dosya bütünlüğünü doğrulatmak bu sorunu çözmektedir. Bu işlem sırasında stabil internet bağlantınız olduğundan emin olun.

Ekran Kartı Sürücülerini Kontrol Edin

Kullandığınız ekran kartı ne olursa olsun bilgisayarınızda kurulu olan ekran kartı sürücülerinin Atomic Heart oyunuyla stabil bir şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Her zaman için en güncel ekran kartı sürücüsünü kullanmak FPS sorununu çözmeyecektir. Eğer ekran kartının en güncel sürümünü kurduktan sonra takılma sorunu yaşıyorsanız bir önceki sürümü yüklemenizi tavsiye ediyoruz.

Atomic Heart FPS arttırma rehberimizin sonuna geldik. Önerilerimizi uyguladıktan sonra yüksek FPS değerlerine ulaşacağınızı umuyoruz. Diğer oyunlarla ilgili bilgilendirici oyun rehberleri için ilgili kategoriye göz atabilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

Steam Nick Sembolleri ve Özel Karakterler

Steam Nick Sembolleri ve Özel Karakterler

Steam hesabınızı kendinize göre kişiselleştirmek için bir miktar para harcayabilirsiniz. Ancak içeriğimizde yer vereceğimiz bazı Steam nick sembolleri ve özel karakterler ile herhangi bir para harcamadan profilinizi en iyi görünüme
PUBG Mobile Blackpink Dansı Oyuna Eklendi!

PUBG Mobile Blackpink Dansı Oyuna Eklendi!

PUBG Mobile, mobil oyunlar içerisinde en çok oynan oyunlar arasında yer alıyor. Yaptıkları etkinlikler ve oyuna gelen güncellemeler sayesinde halen daha oyuncuların ilgi odağı. Geçtiğimiz günlerde PUBG Mobile ve Blackpink
En İyi Discord Mikrofon Ayarları

En İyi Discord Mikrofon Ayarları Nasıl Yapılır?

Discord, özellikle oyuncular tarafından kullanılan ve kullanıcılara ücretsiz olarak kendi sunucularını kurabilme imkanı tanıyan iletişim programıdır. Program her ne kadar sorunsuz çalışsa da bazı durumlarda Discord'da konuşurken ses cızırtılı veya
Rimworld Başlangıç Rehberi

Rimworld Başlangıç Rehberi

Rimworld, oldukça eğlenceli, stratejik açıdan zengin, karakterlerinizin arasındaki ilişkiye ve ihtiyaçlarına odaklandığınız, bilim kurgu koloni yönetme simülasyonudur. Rimworld içerisinde birçok çılgın olay gerçekleşebilir ve kesinlikle öğrenmesi kolau bir oyun değildir.
assassins creed valhalla craft rehberi min

Assassin’s Creed Valhalla Craft Rehberi

Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed Valhalla, hala aktif olarak güncelleme almaya devam ediyor ve büyük bir oyuncu kitlesini elinde tutuyor. Siz de Assassin’s Creed Valhalla’ya başladıysanız ve craft
Knight Online Undefined Hatası Kesin Çözüm

Knight Online Undefined Hatası Kesin Çözüm

Oyuna yeni veya yeniden başlamak isteyen oyuncuların karşılaştığı Knight Online Undefined hatası çoğu zaman can sıkıcı bir duruma dönüşebiliyor. Özellikle yeni sunucu açıldığı zaman kendisine sıfırdan hesap açmak isteyen oyuncular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir