PUBG Mobile Mikrofon Sorunu 2023

PUBG Mobile Mikrofon Sorunu Çözümü

PUBG Mobile 4’lü takım olarak oynayanlar için en önemli şey takımla sesli iletişim kurmaktır. Lakin PUBG Mobile mikrofon sorunu 2021 yılında halen daha yaşanmaktadır. Bu sorunun ortaya çıkmasında bir çok etken rol oynuyor olabilir. Sorunun çözümü için yapılabilecek bir kaç basit adım mevcut.

PUBG Mobile Mikrofon Sorunu 2023 (Çözüldü)

Takımla sesli iletişim halinde olmak her zaman sizin için avantajdır. Özellikle oyunu rekabetçi modunda oynuyorsanız rakip oyuncular hakkında takımınızdan gelecek bildirimler sizin için çok önemlidir. Ancak PUBG Mobile oynayan bazı oyuncuların mikrofonlarından ses gitmiyor. Bu da takımlarına verecekleri bilgileri yerinde verememelerine ve erkenden lobiye dönmelerine neden oluyor.

PUBG Mobile İzinlerini Kontrol Edin

Oyunu oynayabilmek için en başında oyuna verdiğiniz izinlerin tam doğru olarak verildiğinden emin olun. Eğer emin değilseniz telefonunuzun ayarlarına girin ve uygulamalar sekmesine dokunun. Uygulama izinleri bölümünden hangi uygulamaya hangi izinleri verdiğinizi rahatça görebilirsiniz. Buradan mikrofon izinlerine tıklayın ve PUBG Mobile için izin verip vermediğinizi kontrol edin.

Önbelleği Temizleyin

Yine telefon ayarlarından uygulamalar içerisine girin ve PUBG Mobile’e dokunun. Daha sonrasında ön belleği temizle seçeneğini seçin. Bu çözüm yolunun kesin olarak çalıştığı bir çok kullanıcı tarafından söylenmektedir. Lakin dikkatli olun bu işlemi yaptıktan sonra oyundaki bütün ekstra içerikleri tekrardan indirmeniz gerekecektir. İnternet paketiniz yok ve etrafınızda kullanabileceğiniz WiFi ağı bulunmuyorsa bunu yapmayın.

PUBG Mobile Mikrofon Sorunu Yaşayanlar Buraya!

PUBG Mobile emulatör mikrofon sorunu yaşayan oyuncular için kesin bir çözümümüz var.

  • İlk olarak Windows arama yerine gizlilik ayarları yazın ve çıkan ilk sonuca tıklayın.
  • Açılan penceredeki sol menüden mikrofon bölümüne girin ve kullandığınız emulatör programına mikrofon izninin verilip verilmediğini kontrol edin.
  • Buradaki izinler açık ise tarih ve saat kısmındaki ses simgesine sağ tıklayın ve ses kaydedicileri bölümüne girin. Kullandığınız mikrofonun özelliklerini açın ve gelişmiş sekmesine geçin.
  • Uygulamaların bu aygıtın öncelikli denetimini ele almasına izin ver seçeneğini tikleyin ve uygula tamam tuşlarına tıklayın.

Yukarıdaki basit adımlarla PUBG Mobile mikrofon sorunu kolay bir şekilde çözülebiliyor. Bu adımları uyguladıktan sonra sorunun çözülüp çözülmediğini aşağıdaki yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Sizin bulduğunuz başka bir çözüm yöntemi varsa bunu bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca hata ve çözümleri üzerinden farklı oyunlarda karşılaşabileceğiniz bir çok sorunun çözüm yollarına göz atabilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

ETS 2 Otobüs Modu

ETS 2 Otobüs Modu (Tüm Sürümlerle Uyumlu)

Euro Truck Simulator 2, eski bir oyun olmasına rağmen günümüzde çok fazla oyuncu tarafından sevilerek oynanmaktadır. Oyunun halen daha çok oynanmasının bir nedeni de mod desteği sunmasıdır. Oyuncular kendi geliştirdikleri
Minecraft Ücretsiz Sunucu Açma Rehberi

Minecraft Ücretsiz Sunucu Açma Rehberi

Minecraft'ı dilerseniz tek başınıza dilerseniz arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyorsunuz. Oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynamak için diğer oyuncular tarafından açılmış sunucuları tercih edebilir veya kendi sunucunuzu kurabilirsiniz. Hazırladığımız Minecraft ücretsiz sunucu açma rehberi
Elden Ring FPS Arttırma Rehberi

Elden Ring FPS Arttırma Rehberi

FromSoftware Inc. tarafından geliştirilen Elden Ring, 2022 yılının en iyi oyunu olarak seçildi. Oyundaki kaliteli grafikler, animasyonlar ve efektler oyuncuların hoşuna gitti. Bunun yanı sıra stabil bir oyun deneyimi sunması
Sims 4 Aktör Kariyer Rehberi

Sims 4 Aktör Kariyer Rehberi

Sims 4 içerisinde Get Famous ek paketi ile bir adet aktör kariyeri eklendi. Bu kariyer oyunda aktif kariyer kategorisi altında yer alıyor. Yani siminizi aktif bir şekilde iş yerinde görebiliyor,
Valorant VAN 1067 Hatası Çözümü

Valorant VAN 1067 Hatası Çözümü

Genel bir oyuncu kitlesi oyunu hatasız bir şekilde oynayabilse de oyuncuların bir kısmı hata aldığı için Valorant oyununa giremiyor. İşletim sistemi olarak Windows 11 kullanan oyuncular hatalarla çok sık karşılaşabiliyor.
age-of-empires-4-abbasi-hanedani-rehberi

Age of Empires 4 Abbasi Hanedanı Rehberi

Abbasi Hanedanı, Age of Empires 4 oyunu içerisindeki her koşula uyum sağlayabilen bir medeniyet olmasıyla öne çıkıyor. Diğer medeniyetlerden farklı bir oynanış mekaniğine sahip. Bu mekanik Abbasi Hanedanı’ nı oyun
NFS Unbound Açılmama Sorunu Çözümü

NFS Unbound Açılmama Sorunu Çözümü

NFS Unbound, Palace Edition satın alan veya EA Play Pro aboneliği bulunan oyuncular için erişime açıldı. Ayrıca EA Play veya Xbox Game Pass aboneliğiniz varsa oyunu 10 saat boyunca ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir