Oyun Rehberleri

Sevgiliyle Oynanacak PC Oyunları (2023)

Sevgiliyle Oynanacak PC Oyunları (2022)

Oyun dünyasının fazlasıyla şekillendiği ve alternatiflerin çoğaldığı 2022 yılında sevgiliyle oynanacak pc oyunları bulmak bir hayli zor. Steam, XBox, Sony veya diğer oyun platformlarını ele aldığımızda artık içerikleri nirvana yapmış durumda. Birçok oyunun bulunması hem aradığımızı kolay bulmamızı engelliyor hem de bizi birçok gereksiz oyun ile karşı karşıya bırakıyor. Bu durumu engellemek adına sizlere sevgilinizle bilgisayarda oynayabileceğiniz en iyi oyunlar listesi hazırladık.

Sırasıyla listeleyeceğimiz her oyunun altında oyun hakkında kısa kısa bilgilerde bulabileceksiniz. Bu sayede aradığınız nitelikleri de karşılayıp karşılamadığı hakkında fikir sahibi olacaksınız.

Overcooked! Serisi

sevgiliyle oynanacak pc oyunlari overcooked 2
Overcooked

Overcooked tek kişilik veya çok oyunculu olarak oynanabilen bir rekabet oyunudur. Oyunda zamana karşı hızlı bir şekilde yemek hazırlıyorsunuz. Aynı bilgisayardan 2 kişinin oynayabildiği gibi online olarak oynamayı da tercih edebilirsiniz. 2D görünüme sahip oyunda fazlasıyla eğlenecek ve zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Özellikle serinin 2. oyunu olan Overcooked! 2 ile birçok görevde mevcut. Bu sayede hem görev yapabilir hem tatlı rekabetlerle sevgiliniz ile eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Overcooked!Overcooked! 2

Stardew Valley

sevgiliyle oynanacak pc oyunlari stardew valley
Stardew Valley

Tatlı mı tatlı grafikleriyle hayatımıza bakış atan Stardew Valley yine zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız oyunlardan bir tanesi. Özellikle artık çoklu oyuncu ile oynanabilen bu oyun sevgiliyle oynanacak pc oyunları arasında listede zirvede yer alacak oyunlardan bir tanesi. Oyunda bir hikaye mevcut. Ve zaman sınırı olmadan bu hikayeyi tamamlıyoruz. Büyükbabanızdan kalan eski mi eski toprakları görkemli bir hale getirmek için özel bir kasabaya gidiyoruz. Bu kasabanın insanları ile arkadaş oluyor, yerel etkinliklere katılıyor ve kasabanın gelişmesine katkı sağlıyoruz.

Stardew Valley

Don’t Starve: Together

sevgiliyle oynanacak pc oyunlari dont starve together
Don’t Starve: Together

Hayatta kalma türünde bir oyun olan ve şahsi olarak benim en sevdiğim oyunlar arasında yer alan Don’t Starve: Together sevgiliyle oynanacak pc oyunları arasında zirvede kendine yer buluyor diyebiliriz. Bir portalın yanında doğmanızla başlayan bu oyunda hayatta kalmak için her şeyi yapmanız gerekiyor. Yavaş yavaş gelişmeniz, bir yuva kurmanız ve bunları yaparken birçok oyun içi etkinlik ile savaş halinde olmalısınız. Hayatta kalma türünde de en iyiler arasında yer alan bu oyunu denemeyi unutmayın!

Don’t Starve: Together

Astroneer

sevgiliyle oynanacak pc oyunlari astroneer
Astroneer

Astroneer, tatlı grafikleri ile dikkat çeken oyunlar arasında yer alan başka bir önerimiz. Bir gezegende başladığımız oyunda gezegeni keşfediyor, yeni teknolojiler açıyor ve diğer gezegenlere gitmek için yeni bir gemi inşa ediyoruz. Oldukça eğlenceli ve uzun soluklu olabilecek Astroneer oyununun çok oyunculu desteği de mevcut. İlk gezegeni tamamen bitirdikten sonra diğer gezegenlerinde tamamını keşfetmeyi unutmayın. Çünkü oyun her ne kadar hayatta kalma gibi görünse de aslında kolay ve tam vakit geçirmelik!

Astroneer

Frostpunk

sevgiliyle oynanacak pc oyunlari frostpunk
Frostpunk

Eğer stratejik türde bir oyun arıyorsanız sizi böyle alalım. Frostpunk, hikayesi ile önemli şeyler anlatan ve yaptığımız seçimlerle bir ırkı kurtarıp kurtaramayacağımızı belirleyen oldukça değişik bir oyun. Aynı bilgisayar üzerinden oynamanız gereken bu oyunu mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü aldığı ödülleri hak eden nadir oyunlardan bir tanesi!..

Frostpunk

Human: Fall Flat

sevgiliyle oynanacak pc oyunlari human fall flat
Human: Fall Flat

Oldukça eğlenceli ve tamamen troll üzerine yapılmış bir oyun. Çok oyunculu oynanabiliyor. Oyunda troll karakterlerimiz ile görev yapmaya çalışırken birbirinden farklı yaramazlıklar peşinde koşuyoruz. Ayrıca güldüren mekanikleri ve çeşitli haritalardaki zorluklara gülüp geçiyoruz. Tamamen kafa dağıtmanıza yardımcı olabilecek Human: Fall Flat oyununu canınızın sıkkın olduğu zamanlarda oynamanızı kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Human: Fall Flat

The Sims Serisi

sevgiliyle oynanacak pc oyunlari the sims serileri
The Sims Serisi

Halen duymayan kalmamıştır değil mi? Hayat simülasyonu türünde tek ve en iyisi. Yılların verdiği tecrübe ile harmanlanmış olan bir seri. İlk oyunundan son oyununa kadar oldukça iyi bir deneyim sunan The Sims, sevgiliyle oynanacak pc oyunları arasında en hayatımıza yakın olanı. Bu oyunu oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Ciddi anlamda… Çünkü oyunun bir sonu yok. Bir aile kurarak yada tek bir karakter ile başlayabileceğiniz oyunda kendi ailenizi yönetiyorsunuz. İşe giderek para kazanmalı, sosyal bir çevre edinmeli, etkinliklere katılmalı ve güzel bir hayat yaşamalısınız. Çocuklar yapıp ailenizi büyütmeli ve geleceğe güzel bir miras bırakmalısınız.. Türünün en iyisi olan The Sims’i mutlaka deneyin!

The Sims 4 Steam Sayfası

Extra: Masa Oyunları

sevgiliyle oynanacak pc oyunlari masa oyunlari
Masa Oyunları

Business Tour, UNO ve Monopoly tarzı oyunlarda yok değil. Masa oyunları olarak geçen bu tarz oyunları yine sanal ortamda oynayarak keyifli vakitler geçirmeniz mümkün. Özellikle her insanın hayatında yeri olan Monopoly ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Eşli oyunlara girerek diğer insanlara karşı zaferler elde edebilir ve aldığınız keyfi kat kat artırabilirsiniz.

Sevgiliyle oynanacak pc oyunları 2022 listemizi sadece kaliteli oyunlardan oluşturmaya çalıştık. Eğer sizin de bildiğiniz ve önereceğiniz oyunlar varsa yorum olarak paylaşabilirsiniz. Bu sayede bu arayışta olan diğer insanlara yardım etmiş olursunuz. Oyunlar hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız da oyuncu konseyi içerisinde küçük bir gezintiye çıkabilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

battlefield-2042-m5a3-rehberi

Battlefield 2042 M5A3 Eklenti Rehberi

Battlefield 2042’ de M5A3 en güvenilir taarruz tüfeklerinden birisi. Oyunda ilk erişiminiz olan taarruz tüfeği ve oldukça güzel hasara da sahip. Geçtiğimiz güncellemelerde düzeltilen sekmesiyle de artık rakipleri vurabiliyorsunuz. Battlefield
Counter Strike 2 Kapanma Sorunu

Counter Strike 2 Kapanma Sorunu

FPS oyunu denildiği zaman akla gelen ilk oyun şüphesiz ki Counter-Strike oluyor. Counter-Strike oyun serisi çıktığı ilk dönemden itibaren çok fazla oyuncu tarafından sevilerek oynandı. Günümüzde ise çoğu CS oyuncusunun
Football Manager 2024 Çıkış Tarihi

Football Manager 2024 Çıkış Tarihi

Football Manager 2024 çıkış tarihi netleşmeye başladı! Sevilen menajerlik oyunlarından bir tanesi olan Football Manager bildiğiniz üzere her sene yeni bir oyun çıkartıyor ve gelişimini yavaş yavaş ilerletiyor. EA Sports
Company of Heroes 3 Sistem Gereksinimleri

Company of Heroes 3 Sistem Gereksinimleri

Relic Entertainment tarafından geliştirilen Company of Heroes 3 önümüzdeki ay oyun dünyasına giriş yapacak. Serinin yeni oyununda iyileştirilmiş grafikler ve yenilenmiş efektler oyuna derinlik katacaktır. Oyunda her ne kadar iyileştirilmeler
FM 21 3D Forma Paketi Nasıl Kurulur?

FM 21 3D Forma Paketi Nasıl Kurulur?

Football Manager 2021 oyununu biraz daha gerçekçi kılan mod paketleri oyuncular tarafından sıkça kullanılıyor. Oyuncular tarafından geliştirilen mod paketleri ile oyun zevkinizi artırabilirsiniz. Ayrıca FM 21 3D forma paketi ile
Halo Infinite Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür?

Halo Infinite Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür?

Yakın zamanda beta sürecinin başlamasıyla karşımıza çıkan ve XBox Gamepass uygulamasının en sevilen oyunlarından bir tanesi haline gelen Halo Infinite, mavi ekran hatasıyla birlikte geldi. Özellikle Windows 11 kullanıcılarının yaşamış
Bilgisayardan Ses Gelmiyor Sorunu ve Çözümü

Bilgisayardan Ses Gelmiyor Sorunu ve Kesin Çözümü

Windows 11 veya Windows 10 yükledikten sonra bilgisayardan ses gelmiyor sorunu ile karşılaşırsanız sizler için paylaşacağımız çözüm önerilerini uygulayarak bütün sesleri duyabilirsiniz. Bazı durumlarda yeni bir işletim sistemi kurduktan veya
Monster-Hunter-Rise-Great-Baggi-Nasil-Kesilir

Monster Hunter Rise Great Baggi Nasıl Kesilir?

Great Baggi, Monster Hunter Rise oyununda avlamanız gereken büyük yaratıklardan bir tanesidir. Yaratığı kolayca avlayabilmek için zayıf noktalarını bilmeniz ve bu noktalara saldırı yaparak yüksek hasar çıkartmanız önemlidir. Sizlerle Monster
1 Yorum
  • Ceyda Taşdemir
    Ceyda Taşdemir
    00:10'de 07/02/2022

    Bence çok yanlış bir konu. Kesinlikle Fallguys olması gerekliydi. Frostpunk nedir yani sevgilimle neden böyle bir oyun oynamak isteyeyim ki? İç karartıcı ve zor.

    Reply

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir