Alan Wake 2 Sistem Gereksinimleri Duyuruldu

Alan Wake 2 Sistem Gereksinimleri

Birçok oyuncuyu üzecek Alan Wake 2 sistem gereksinimleri, oyunun çıkmasına kısa bir süre kala açıklandı. Remedy’nin geliştirdiği macera korku türündeki Alan Wake 2 PlayStation 5, Xbox Series X / Series S ve PC platformlarında çıkış yapacak. 27 Ekim tarihinde çıkış yapacak Alan Wake II, grafikleri ve oynanışı ile oyuncuların ilgisi çekmeyi başaracaktır. Oyunu yüksek grafiklerde oynayabilmek için high-end bilgisayar donanımına sahip olmanız gerekecek.

Alan Wake 2 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Oyunun geliştirici firması tarafından duyurulan Alan Wake II sistem gereksinimleri oyuncuları şaşırttı. En düşük ayarlarda oynayabilmek için NVIDIA GeForce RTX 2060 veya Radeon RX 6600 ekran kartına ihtiyacınız olacak. Bununla birlikte 16 GB RAM, Intel Core i5-7600K veya AMD Ryzen 5 3600 işlemciden bir tanesinin bilgisayarınızda olması gerekiyor.

Biraz daha iyi grafiklerde oynamak istiyorsanız 16 GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 3060 veya RX 6600 XT ekran kartlarına ve Intel Core i7-7700K veya AMD Ryzen 7 3700X işlemciden birine sahip olmalısınız. Eğer grafik kalitesini dahada artırmak istiyorsanız bu donanımların da yeterli olmayacağını hatırlatmak isteriz.

4K çözünürlükte yüksek grafik ayarlarında Ray Tracing özelliğinden faydalanmak istiyorsanız Alan Wake 2 sistem gereksinimleri yükseliyor. Yüksek grafik ayarlarında Ray Tracing ile birlikte oyunu oynayabilmek için NVIDIA GeForce RTX 4070 / 4080 grafik kartlarından birini kullanmanız gerekiyor. Ayrıca DLSS ve FSR desteği sayesinde hem yüksek çözünürlükte hem de ekran kartınızı çok fazla yormadan en iyi oyun içi görüntüyü elde edebilirsiniz.

alan wake 2 sistem gereksinimleri nelerdir

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • DLSS / FSR 2: Kalite
  • İşletim Sistemi: Windows 10 / 11 64-bit
  • İşlemci: Intel i5-7600K veya eş değer özellikte AMD işlemci
  • Ekran Kartı: GeForce RTX 2060 veya Radeon RX 6600
  • RAM: 16 GB
  • Depolama Alanı: 90 GB SSD

Önerilen Sistem Gereksinimleri (Ray Tracing Kapalı)

  • DLSS / FSR 2: Dengeli
  • İşletim Sistemi: Windows 10 / 11 64-bit
  • İşlemci: Intel i7-10700 veya AMD Ryzen 3700X
  • Ekran Kartı: GeForce RTX 3060 veya Radeon RX 6600 XT
  • RAM: 16 GB
  • Depolama Alanı: 90 GB SSD

Önerilen Sistem Gereksinimleri (Ray Tracing Açık)

  • DLSS / FSR 2: Kalite
  • İşletim Sistemi: Windows 10 / 11 64-bit
  • İşlemci: Intel i7-10700 veya AMD Ryzen 3700X
  • Ekran Kartı: GeForce RTX 4070
  • RAM: 16 GB
  • Depolama Alanı: 90 GB SSD

Oyun optimizasyonunu iyi bir şekilde yapıldıysa önerilen Alan Wake 2 sistem gereksinimleri ile eş değer PC’ye sahip oyuncular, takılma ve kasma sorunu olmadan oyunu oynayabilecektir. Tabii bunu oyun çıkmadan ön görmemiz imkânsız. Üzerine iyi çalışılmış optimizasyon ile çıkış yaparak akıcı bir oyun deneyimi sunmasını umuyoruz.

Alan Wake 2 Kaç GB Olacak?

alan wake 2 kac gb

Alan Wake 2 sistem gereksinimleri içerisinde de yer aldığı gibi oyunu yükleyebilmek için 90 GB depolama alanına sahip olmanız gerekiyor. Oyun dosyalarını sorunsuz bir şekilde kurabilmek için belirtilen miktardan 10 GB – 20 GB daha fazla alan açmanızı öneriyoruz. Yeterli depolama alanına sahip değilseniz kullanmadığınız uygulamaları ve oynamadığınız oyunları silebilirsiniz. Eğer verilerinizi kaybetmek istemiyorsanız Cloud üzerinde de depolayabilirsiniz.

Alan Wake 2 Fiyatı Ne Kadar?

27 Ekim 2023 tarihinde oyun dünyasına giriş yapacak Alan Wake 2 fiyatı her platformda farklılık gösteriyor. Oyunu PC üzerinden oynamak için Epic Games üzerinden 599 TL’ye satın alabilirsiniz. PlayStation veya Xbox oyun konsollarında oynayacaksanız PS için 899 TL ve Xbox için 925 TL ödemeniz gerekiyor.

alan wake 2 fiyati

Alan Wake 2 sistem gereksinimleri hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın. Oyunu oynayabilmek için yeterli PC donanımına sahip değilseniz Twitch üzerinden canlı yayınları takip edebilirsiniz. Ayrıca diğer oyunlar için paylaştığımız sistem gereksinimleri içeriklerine ilgili kategoriden ulaşabilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

Sons Of The Forest Sistem Gereksinimleri

Sons Of The Forest Sistem Gereksinimleri

Oyuncular tarafından The Forest 2 olarak bilinen Sons Of The Forest yakın bir zaman sonra çıkış yapacak. Yeni oyunla birlikte çok daha gerçekçi bir atmosfer ve kaliteli grafikler oyuncuları bekliyor.
Steam fatura adresi nedir? Ne yazılır?

Steam Fatura Adresi Nedir? Ne Yazılır?

Steam fatura adresi nedir? Fatura adresine ne yazılır? Dünyanın en büyük dijital oyun mağazasına sahip Valve'nin geliştirmiş olduğu Steam uygulamasında herhangi bir ürün satın alırken karşımıza çıkan fatura adresi ve
Lost Ark Ada Görevleri (Tier 1-2-3)

Lost Ark Ada Görevleri (Tier 1-2-3)

Lost Ark ada görevleri sayesinde istediğiniz tier seviyesi için materyaller elde edecek ve size lazım olan tüm ögelere kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Sınıf kitapları, gear materyalleri ve oyun içi altın, korsan parası,
FIFA Online 4 Oyuncu Yükseltme Rehberi

FIFA Online 4 Oyuncu Yükseltme Rehberi

FIFA Online 4 yakın bir zaman önce çıkış yapıp tüm dünyada milyonlarca oyuncu sayısına ulaştı. Ülkemizde de futbol seven oyuncuların da bir çoğu oynaması ücretsiz olan FIFA Online 4'ü büyük
Minecraft tavuk ne yer?

Minecraft Tavuk Ne Yer? Neyle ve Nasıl Beslenir?

Minecraft tavuk ne yer? Minecraft oyuncuları için hayvancılık yapmak oyundaki en iyi besin kaynaklarından bir tanesidir. Küçükbaş hayvancılık yaparak oyuncular seri bir şekilde et elde edebilirler. Oyunda en hızlı et
CSGO-Kumar-Siteleri-Davasindaki-Iddia-Reddedildi

CS:GO Kumar Siteleri Davasındaki İddia Reddedildi!

7 Ocak'ta bir ABD federal mahkemesi, CS:GO skin kumarıyla ilgili yıllarca süren bir davada Valve'a karşı son iddiayı reddetti. Dava Valve’ ı, bazıları Steam marketi üzerinde tanesi 1000 dolardan fazla
PUBG Özel Çözünürlük Ayarı Nasıl Yapılır?

PUBG Özel Çözünürlük Ayarlama Nasıl Yapılır?

PUBG özel çözünürlük ayarı, oyuncuların çoğu tarafından merakla araştırılıyor. Ekranın sunduğu çözünürlük seçenekleri haricinde kişiselleştirilmiş ayarlar yaparak rekabetçi karşılaşmalarda rakip oyunculara karşı avantaj elde edebilirsiniz. PUBG bu konuda oyunculara çözünürlüğü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir