FIFA 23 Secure Boot Sorunu Çözümü

FIFA 23 Secure Boot Sorunu Çözümü

Electronic Arts’ın geliştirdiği FIFA 23, çoğu oyuncu tarafından stabil bir şekilde oynanabiliyor. Ancak son zamanlarda FIFA 23 güvenli önyükleme sorunu yaşayan oyuncuların sayısı artmaya başladı. FIFA 23 Secure Boot sorunu Windows 11 işletim sistemi kullanan oyuncularda çok daha fazla görülmektedir. Bu içeriğimizde sorunu çözmek için yapmanız gerekenlere yer verdik.

FIFA 23 Secure Boot Sorunu Nasıl Çözülür?

fifa 23 secure boot sorunu nasil cozulur

FIFA 23 oynamak için Secure Boot’u aktifleştirmeniz gerekiyor. Eğer SecureBoot açık değilse diğer oyunlarda da sorun yaşama ihtimaliniz yüksektir. Bu hata Windows 11 güncellemesinin ardından iyice yaygınlaştı diyebiliriz. Aşağıdaki adımları izleyerek FIFA 23 güvenli önyükleme sorununu çözebilirsiniz.

  • İlk olarak işletim sisteminizin UEFI olarak kurulduğundan emin olun. Bunu kontrol etmek için bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra BIOS ekranına giriş yapın. BIOS’a girmek için kullanacağınız tuş her anakartta farklı olacağı için bilgisayarınızı yeniden başlatmadan önce internetten araştırma yapmanızı öneriyoruz.
  • BIOS ekranına girdikten sonra Boot veya güvenlik ayarları içerisindeki Boot seçeneğini UEFI olarak değiştirin. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrardan BIOS ekranına girin.
  • Tekrardan Secure Boot ayarlarını açın. Bu sefer Secure Boot’u Enabled olarak değiştirin ve F10’a basıp ayarları kaydedebilirsiniz.

FIFA 23 Secure Boot sorunu yaşayan oyuncular yukarıda yer verdiğimiz adımları sırasıyla uygulayarak bu problemi çözebilir. Yapamadığınız veya takıldığınız bir yer olursa yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Diğer oyunlardaki sorunların çözümü için hata çözümleri kategorisini inceleyebilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

League of Legends Orta Koridor Rehberi

League of Legends Orta Koridor Rehberi

League of Legends’ta yer alan ve haritanın ortasında yer alarak büyük bir alana etki edebilen orta koridorlar için sizlere bir rehber hazırladık. League of Legends orta koridor rehberi ile oyunda
Car Dealership Simülatör İncelemesi: Arabalar

Car Dealership Simulator İncelemesi

Türk yapımı başka bir simülasyon oyunu olan Car Dealership Simulator adından da anlaşılacağı üzere bir araba galerisi simülasyonu. Küçük ve kolay bir oyun olsa da yerli yapımcılarımızı desteklemek için oyunu
Minecraft Tohum Kodları

Minecraft Tohum Kodları (En İyi Olanlar)

Minecraft oyuncuları oluşturdukları yeni haritalarda rastgele bölgelerde başlamaktadır. Minecraft tohum kodları ile oyuna rastgele bölgelerde başlamak yerine istedikleri özel bir yerde başlayabiliyorlar. Bu içeriğimizde Minecraft en iyi başlangıç noktaları hakkında
Oyun Yapma Programları

Oyun Yapma Programları Nelerdir?

Oyun sektörünün gelişmesi ve değer kazanmasıyla birlikte oyun yapmak isteyenlerin sayısı da artmaya başladı. Geçmiş dönemlerde çoğu oyun motorunu kullanmak için çok yüksek miktarlar ödemek gerekiyordu. Bu durum artık değişti
Palworld Silahlar Nasıl Alınır?

Palworld Silahlar Nasıl Alınır? 2024

Oyuna yeni başlayan oyuncuların birçoğu Palworld silahlar nasıl alınır? sorusunun cevabını araştırıyor. Ülkemizde ve dünya çapında "Silahlı pokemon oyunu" olarak bilinen Palworld'de silah almak için birkaç basit adımın tamamlanması gerekiyor.
terraria-queen-bee-boss-rehberi

Terraria Queen Bee Boss Rehberi

Queen Bee, Terraria içerisinde ormanda yer alan oyunun zor modu öncesinde isteğe bağlı kesebileceğiniz bir bossdur. Eğer Witch Doctor isimli NPC’ yi dünyanızda ortaya çıkarmak istiyorsanız bu bossu yenmeniz gerekiyor.
GTA The Definitive Edition Çıkış Tarihi Belli Oldu!

GTA The Definitive Edition Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Rockstar tarafından geliştirilen GTA The Definitive Edition oyunuyla ilgili yeni haberler gelmeye başladı. Oyuncuların merakla beklediği GTA The Definitive Edition çıkış tarihi açıklandı. Fakat oyunun dijital platformlara çıkış tarihi ile

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir