Oyun Haberleri

Battlefield 2042 İade İçin İmza Toplanıyor!

Battlefield 2042 İade İçin İmza Toplaniyor

Battlefield 2042 çıkış öncesi yapılan tanıtımlarda oldukça büyük vaatlere sahipti. Ancak oyunun çıkışındaki kötü durumu oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı. Bu durumu kabullenemeyen oyuncular Battlefield 2042 iade işleminin gerçekleştirilmesi için imza kampanyası başlattılar. Haberin detaylarını siz değerli takipçilerimizle paylaşalım.

Battlefield 2042 İade İçin İmza Toplanıyor!

Battlefield 2042 için yapılan büyük reklamlardan sonra oyunun şu andaki durumu, oyuncuları iade istemeye itti. Karşılaştırma olması adına, Cyberpunk 2077 çıkışına benzer sayıda oyuncu şu anda iade talep ediyor. Battlefield 2042 ilerleyen zamanlarda düzeltilebilir, ancak birçok oyuncu için o ilk ışık sönmüş durumda. Birçok oyuncu şu anki durumun sahte reklam olduğunu düşünüyor. Bu sebeple DICE’ dan iade talep ediyorlar.

Change.org üzerinde yapılan imza kampanyasına göre, bu durum milyonlarca dolara mâl oldu ve binlerce oyuncu zarar görmüş durumda. Kampanya oyunun oynanmasını engelleyen çıkış hataları ve bugüne kadar düzeltilmemiş hatalara değiniyor. Steam ve diğer platformlar üzerinden oyunun iadesini istiyor. Hatta “bu kampanyayı imzalamak oyunumun iade edilmesini istiyorum demeye eşdeğerdir” şeklinde bir ithamda da bulunuyorlar.

Kampanyayı başlatan Satoshi Nakamoto, kampanyanın 50,000 imzaya ulaşması halinde en iyi avukatların EA firmasına karşı işlem başlatacağını söylüyor. Ancak henüz avukatın kim olduğuna dair bir açıklama yok. Kampanyada şu an itibariyle 22.559 imza toplanmış durumda. Bu durum hızla yükseliyor gibi gözüküyor.

Nakamoto imza dilekçesini “Oyun topluluğu, bitmemiş oyunlar ve sahte reklamlar yapan milyarlarca dolarlık şirketlerden bu tür kötüye kullanımlara ve zorbalıklara tahammül etmemelidir.” şeklindeki sözleriyle bitiriyor. “Cyberpunk 2077’nin iadeleri kabul etmesi şaşırtıcı, neredeyse endüstriyi değiştiren bir an olduğu için bu tür iadelerin genellikle çok fazla başarı sağlamadığına dikkat edilmelidir ve EA veya DICE’ın bu dilekçeyi kabul edip etmeyeceğini göreceğiz.”

Ne olursa olsun, imzalayan oyuncuların sayısının bu kadar hızlı yükselmesi, ne kadar çok oyuncunun hayal kırıklığına uğratıldığını gözler önüne seriyor. Umarız en azından EA doğru kararı verir ve Battlefield 2042 iade işlemleri talep eden oyuncular için gerçekleştirilir. Daha fazla güncel oyun haberi için sitemizdeki haberler kategorisine göz atabilirsiniz.

Paylaşımlar:
Konsey'in Benzer İçerikleri
Kaydır Gelsin!
Software Inc. Başlangıç Rehberi
Software Inc. Başlangıç Rehberi
Yazılım dünyasına giriş yapmak isteyen oyuncuların en sevdiği veya seveceği oyunlardan bir tanesi Software Inc. Oyunda kendi şirketimizi kuruyor ve yapacağımız yeni projelerle şirketi bir dünya devi haline getirmeye çalışıyoruz.
FIFA 23 Klavye Ayarları
FIFA 23 Klavye Ayarları
Futbol severlerin en çok oynadığı FIFA serisinin son oyunu başarılı bir çıkış yaptı. Çoğu oyuncu futbol oyunlarını gamepad ile oynamayı tercih ediyor ancak oyunu klavye ile oynayanların sayısı da bir
TruckersMP Unreliable Connection Hatası Çözümü
TruckersMP Unreliable Connection Hatası Çözümü
Euro Truck Simulator 2 oynarken kalabalık lojistik ekibiyle yük taşımak oldukça eğlenceli olabiliyor. TruckersMP sayesinde oyuncular, diğer oyuncularla birlikte tır sürerek eğlenebiliyor. Ancak TruckersMP Unreliable Connection hatası ile karşılaşan oyuncular
Discord Müzik Botu Nedir?
Discord Müzik Botu Nedir? Kurulum Rehberi
Oyuncuların en çok kullandığı sesli konuşma programı Discord, yine oyuncular tarafından geliştirilen botlar ile çok daha işlevsel hale getirilebiliyor. Discord müzik botları ise son dönemlerde çok popülerler. Bu içeriğimizde Discord
GTA 5 Hileleri
GTA 5 Hileleri 2023
Rockstar tarafından üretilen ve dünyanın en beğenilerek ve en çok oynanan serisi olma özelliğini taşıyan oyun GTA 5 için şifreleri paylaşacağız. GTA 5 hileleri ile oyunda istediğinizi yapabilecek, ölümsüz olacak
Super People Sistem Gereksinimleri
Super People Sistem Gereksinimleri
Uzun zamandır yeni bir battle royale oyunu piyasaya çıkmıyordu. Super People, battle royale oyun türünü sevip yeni bir kan arayışında olan oyuncuların yardımına yetişti diyebiliriz. Henüz daha kapalı beta sürecinde
Football Manager 2022 Yenilikleri Nelerdir?
Football Manager 2022 Yenilikleri Duyuruldu!
Sports Interactive tarafından geliştirilen Football Manager 2022 oyununun çıkmasına kısa bir süre kaldı. FM 22 oyun içerisindeki büyük yeniliklerle oyuncuların karşısına çıkacak. Yapılan yeniliklerin bir çoğunun oynanış odaklı olduğunu söyleyebiliriz.
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir