Oyun Rehberleri

Minecraft Premium Server Listesi

Minecraft Premium Server Listesi

Minecraft, Dünya üzerinde çokça oyuncuya sahip, sürekli olarak oynanan popüler bir oyundur. Oyunda oldukça fazla sayıda server bulunmakta. Oyundaki birçok server gereksinim olarak oyuna sahip olmanızı gerektiriyor, bu sunucular Premium olarak adlandırılmakta. Sizlerle Minecraft Premium server listesi içerisinde bu serverlardan en popüler olanlarını paylaşacağız.

Minecraft Premium Server Listesi

Minecraft sahibi olduktan sonra oynayabileceğiniz Minecraft Premium server listesi şu şekilde;

  • Mineclub: Yeni sayılabilecek bu server oyuncular arasında oldukça popüler konumda. Kendine özel resource paketi bulunan bu serverda birçok mini oyun modunu oynayabilirsiniz. Özellikle sunucu içerisinde Lasertag oynamanızı öneriyoruz.
  • Manacube: Bu sunucu eski Minecraft oyuncularının hatırlayacağı türden nostaljik parkur haritalarına sahip. Eski tarzda olsa da parkur haritaları kesinlikle kolay türden değil. Minecraft’ ta parkur yapmaktan zevk alan bir oyuncuysanız, bu servera kesinlikle bir şans verin.
  • PvPLegacy: Minecraft’ ın 1.16 sürümünde çalışan bu server tamamen PVP üzerine kurulu. Serverda rastgele insanlarla teke tek bir şekilde eşit ekipmanlarla PVP atabilirsiniz. Kazananı belirleyecek olan tek şey, PVP yetenekleriniz.
  • Imagine Fun: Minecraft içerisinde kocaman bir Disney Land hayal edin. İşte bu sunucu hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor. Oldukça güzel şekilde dizayn edilmiş hız trenlerine ve diğer eğlenceli aletlere binerek keyif alabilirsiniz.
  • Mining Dead: Bu server, popüler bir dizi olan The Walking Dead’ i tüm detaylarıyla Minecraft’ a taşıyor. Kendine özel can ve açlık sistemine sahip olan bu serverda hayatta kalmak oldukça zorlayıcı olacak. Server içerisinde kendinize ait bir base kurabilir ve diğer insanlara karşı savunabilirsiniz.
  • MunchyMC: Bu server sabit ve oldukça iyi bir kitleye sahip. Birkaç alışıldık oyun moduna sahip de olsa bu sunucuda oldukça güzel insanlarla tanışarak, keyifli vakit geçirebilirsiniz.
  • PotterWorld: Bu server ise Harry Potter serisinin büyülü dünyasını Minecraft’ a taşıyor. Servera bağlandıktan sonra Hogwarts’ a gidebilir ve büyücülük serüveninize başlayabilirsiniz. Film içerisinde sevilen birçok bölgeyi oyun içinde ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca oyunda oldukça fazla filmden büyü bulunmakta.
  • Origin Realms: Origin Realms, herhangi bir server içerisinde karşılaşabileceğinizden çok daha fazla sayıda özel içeriğe sahip. Normal oyunda yer almayan NPC’ler, yaratıklar, görevler ve çok daha fazlası bu server içerisinde sizi bekliyor. Ayrıca server içerisindeki görevlerle oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.
  • Hypixel: Minecraft oynayıp da bu serveri bilmeyen oyuncu sayısı oldukça azdır. Oyundaki en popüler server Hypixel. Bu server içerisinde saatlerce oynasanız bile sıkılmayacağınız, çok fazla sayıda oyun modu yer alıyor. Şu anda Minecraft içerisinde bilinen birçok oyun modu ilk olarak bu serverda keşfedildi.
  • Wynncraft: Minecraft içerisinde sanki farklı bir oyun oynuyormuş hissiyatı veren bir server Wynncraft. Bu server her şeyiyle MMORPG hissiyatını yansıtıyor. Tamamen özel hikâyesi, görevler, yetenek sistemi, silah ve ekipman sistemi ile her şey oldukça detaylı. Eğer MMORPG oyunlarından zevk alan bir oyuncuysanız bu server sizi kesinlikle büyüleyecek.

Milyonlarca oyuncu Minecraft Premium server listesi içerisinde paylaştığımız serverlarda keyifle oynamaya devam ediyor. Siz de bu büyük oyuncu kitlesinin bir parçası olabilirsiniz. Minecraft çıktığı günden beridir milyonlarca satan ve oyuncu sayısı hiç azalmayan, oldukça popüler bir oyun olmayı sürdürüyor.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

PUBG Kaç GB Yer Kaplıyor?

PUBG Kaç GB Yer Kaplıyor? (Tüm Cihazlarda)

PUBG çıktığı ilk günden beri battle royale oyun türündeki liderliğini sürdürüyor. Büyük ödül havuzlarına sahip turnuvalar sayesinde profesyonel E-spor dünyasındaki yerini de koruyor. Oyunu bilgisayarlarına veya akıllı telefonlarına indirmek isteyen
Valorant VAN 9003 Hatası Çözümü

Valorant VAN 9003 Hatası Çözümü Nedir?

Riot Games'in geliştirdiği Valorant, düzenli güncellemeler ile hatasız ve daha iyi oyun deneyimi sunmak için çaba gösteriyor. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu Valorant'ı sorunsuz bir şekilde oynayabilse de bazı oyuncular garip
Darkest Dungeon 2 Siyah Ekran Sorunu

Darkest Dungeon 2 Siyah Ekran Sorunu Kesin Çözüm

Darkest Dungeon 2 nihayet 1.0 sürümüyle oyuncuların karşısına çıkabildi. Uzun süredir geliştirilen oyunun Steam üzerinde çok fazla olumlu yorumu bulunuyor. DD2 genel anlamda sorunsuz bir oyun deneyimi sunuyor olsa da
Stardew Valley Balıkçılık Rehberi

Stardew Valley Balıkçılık Rehberi [A’dan Z’ye] 2024

Stardew Valley balıkçılık rehberi ile oyunda yüksek kazanç elde edecek ve hangi oyunun nerede olduğunu kolaylıkla bulabileceksiniz. Eric Barone tarafından geliştirilen Stardew Valley'i oynayan oyuncuların birçoğu balıkçılıktan fazlasıyla keyif alıyorlar.
We Were Here Forever Sistem Gereksinimleri

We Were Here Forever Sistem Gereksinimleri

Total Mayhem Games tarafından geliştirilen bulmaca oyunu We Were Here Forever 2021 yılında piyasaya çıkacak. Çıkış tarihi tam olarak bilinmese de We Were Here Forever sistem gereksinimleri açıklanmış durumda. We
Age-of-Empires-4-Mogol-Atli-Rush-Taktigi

Age of Empires 4 Moğol Atlı Rush Taktiği

Moğollar, Age of Empires 4 oyunu içerisinde oynaması oldukça zorlayıcı olan medeniyetlerden bir tanesi. Özgün birimleri, binaları ve oyun mekanikleri birçok oyuncuyu diğer medeniyetleri öğrenmeye itiyor. Ancak bu zorluğu göğüsleyip
FM21 DF11 Mega Yüz Paketi

FM21 DF11 Mega Yüz Paketi Kurulumu

Football Manager 2021'i tüm detaylarıyla gerçekçi oynamak isteyen kullanıcılar, oyuncular tarafından yapılan FM21 mod paketleri kullanabiliyorlar. Oyunda yer alan bütün oyuncuların portrelerini birebir gerçekleriyle değiştiren FM21 DF11 Mega yüz paketi
PUBG Mobile Kademeleri ve Rütbeleri 2022

Pubg Mobile Kademeleri ve Rütbeleri 2023

Oyuncular, PUBG Mobile kademeleri ve rütbeleri sayesinde rakiplerine göre hangi sıralama aralığında olduğunu öğrenebilirler. Özellikle rekabeti seven oyuncular oyunda hangi kademede olduğuna dikkat ediyorlar. Oyunu sadece trollemek için oynayan oyuncuların

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir