Minecraft Köy Seedleri

Minecraft Köy Seedleri

Minecraft oynamak için oluşturulan her bir dünya kendi seed numarasına sahiptir. Minecraft dünyaları tamamen rastgele olarak oluşturulduğu için her yeni oyunda farklı bir seed hazırlanır. Oyuncular dilerse bu seedleri kendileri girebilir ve istedikleri yerde oyuna başlayabilir. Minecraft köy seedleri çok fazla tercih ediliyor. Bu içeriğimizde en iyi Minecraft köy tohumlarını bulabilirsiniz.

Minecraft Köy Seedleri Nelerdir?

Minecraft oyuncuların birçoğu oyuna köyün içerisinde başlamayı tercih ediyor. Oyuna köyde başlayan oyuncular çok hızlı bir şekilde gelişebiliyor. Oyun haritasındaki her şey rastgele hazırlandığı için farklı türlerde ve biomlarda köylere denk gelebilirsiniz. İşte en iyi Minecraft köy seedleri:

188110827056045: Bu köy seedini yazarak oyuna girdiğiniz zaman çöldeki köye oldukça yakın bir yerde oyuna başlarsınız. Çölün içerisinde yer alan köyde çok fazla kaynak sizleri bekliyor olacak. Ayrıca bu köyün yanındaki çöl tapınağında ekstra malzemeler bulabilirsiniz.

-2479804741729234404: İki farklı demirci barındıran bu köy seedi çoğu oyuncunun tercih edebileceği başlangıç noktasına sahiptir. Erkenden elmas bulabileceğiniz en nadir köylerden birisi bu seed içerisinde yer almaktadır. Bununla birlikte hızlıca nether’a gidebileceğiniz geçit bu seedin yakınlarda bulunmaktadır.

-328894117572793: Tayga biomunda bulunan bu köyde yok yok diyebiliriz. Oyun başında yiyecek ihtiyacınızı kolayca karşılayabileceğiniz bu köyün altında bir maden alanı bulunmaktadır. Köyü topladıktan sonra ekipmanlarınızı yaparak bu maden alanına hemen inebilirsiniz.

-2998950669524933859: Oyunda speedrun yapmak için oynuyorsanız bu seed ile denemeler yapabilirsiniz. Köy içerisinde bulunan olanaklar ile çok hızlı bir şekilde gereken malzemeleri toplayıp hemen nether kısmına geçebilirsiniz. Köyün arkasındaki dağda hem küçük bir lav kaynağı hemde su kaynağına ulaşabilirsiniz.

Minecraft Köy Seedleri Nereye Yazılır?

minecraft koy seedleri nereye yazilir

Yeni bir oyun oluştururken herhangi bir seed değeri belirtmezseniz oyun kendiliğinden seed oluşturacaktır. Ancak aşağıdaki adımları takip ederek kendi belirlediğiniz veya yukarıdaki seedlerde oyuna başlangıç yapabilirsiniz.

  • İlk olarak tekli oyuncu seçeneğine tıklayın.
  • Yeni bir dünya oluştur butonuna basın ve bir isim belirleyin.
  • Ardından daha fazla dünya ayarı seçeneğine tıklayın ve içeriğimizdeki seedlerden bir tanesini oraya yapıştırıp tamam butonuna basın.
  • Diğer ayarları da yaptıktan sonra oyunu oluşturduğunuz zaman girmiş olduğunuz seed’e ait başlangıç noktasına oyuna başlayabilirsiniz.

Minecraft köy seedleri hakkında her şeye değinmeye çalıştık. Yapamadığınız bir yer olursa yorumlar kısmından bizlere yazabilirsiniz. Hepinize eğlenceli oyunlar diliyoruz. Diğer seedler için Minecraft tohum kodları içeriğimize göz atmayı unutmayın!

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

FM 2023 Wonderkid Merkez Orta Sahalar

FM 2023 Wonderkid Merkez Orta Sahalar

Orta saha oyuncuları oyun kurma açısından oldukça önemli bir yere sahiptirler. Yetenekli orta saha oyuncuları ile rakip takımı fazlasıyla yorabilirsiniz. Bu sayede rakip takımın oyuncularını formdan düşürerek kolayca gol atabilirsiniz.
Stardew-Valley-Inek-Rehberi

Stardew Valley İnek Rehberi 2023

Stardew Valley oyununda inekleriniz ile ilgilenmeniz çiftliğiniz için daha iyi üretim yapmalarını sağlayacaktır. Büyük bir ağıla sahip olduğunuz sürece inekleriniz çoğalabilir ve eğer ilgilenmeyi düşünmüyorsanız onları satabilirsiniz. Derlediğimiz Stardew Valley
Cities Skylines 2 Sistem Gereksinimleri

Cities Skylines 2 Sistem Gereksinimleri

Daha öncesinde duyurulan Cities Skylines 2 sistem gereksinimleri değişikliğe uğradı. Colossal Order tarafından geliştirilen Cities Skylines 2 oynanış, grafik ve zengin içeriği ile oyuncular tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Oyun
Lost-Ark-Recycle-Rehberi

Lost Ark Recycle Rehberi 2023

Recycle, Lost Ark içerisinde ana mekaniklerden birisi olup kendinizi sık sık gerçekleştirirken bulacağınız bir işlemdir. Lost Ark oynarken Chaos Dungeon ve Guardian Raid içerisinde bolca vakit geçirecek ve eşya geliştirmeniz
Knight Online Başlayacaklar İçin Rehber

Knight Online Başlayacaklar İçin Rehber

Eski ve sürükleyici bir MMORPG oyunu olan Knight Online'a bugüne kadar göz atmadıysanız, sizler için bir hazırladığımız rehber ile başlangıç aşamasını atlatabilirsiniz. Knight Online, Noah System ve Mgame Corporation tarafından
battlefield-2042-irish-rehberi

Battlefield 2042 Irish Rehberi

Battlefield 2042’ de sınıflardan Specialist karakterlere geçişte önceki oyunlardaki bilindik sınıflar yeniden yazıldı. Mühendisler, takımını desteklemeye ve karşı araçlara karşı koymaya adanan sınıf, 2042’ de daha savunma ağırlıklı bir sınıf
Sterben Valorant Crosshair Ayarları

Sterben Valorant Crosshair Ayarları

Valorant turnuvaları sayesinde tanıdığımız yeni yetenekler gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncular Valorant E-Spor sahnesinde boy gösteriyorlar. Bu oyuncular arasında ise son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken Sterben,
Roblox Kasma Sorunu Çözümü

Roblox Kasma Sorunu Çözümü

Roblox Corporation tarafından geliştirilen Roblox, oyunculara eğlenceli bir oyun ortamı sunuyor. Kullanıcılar, Roblox içerisinde kendi oyunlarını oluşturarak bunu diğer oyuncularla birlikte oynayabiliyor. Oyun şuanda Windows, Android, iOS, Xbox, Mac ve

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir