En İyi RimWorld Mod Paketleri Nelerdir? Mod Paketi Nasıl Kurulur?

En İyi RimWorld Mod Paketleri

RimWorld, 2018 yılında oyun dünyasına giriş yapan kendi koloninizi büyütüp hayatta kalmaya çalıştığınız strateji oyunudur. Oyun için yapılan güncellemeler, oyunculara her zaman yeni içerikler sunmayı başardı. Bunlara ek olarak oyuncular tarafından hazırlanmış RimWorld modları da oyun içeriğini eğlenceli hale getiriyor. En iyi RimWorld mod paketleri sayesinde oyun içeriğini zenginleştiren yeni araçlar, özellikler ve oynanış değişiklikleri elde edebilirsiniz.

En İyi RimWorld Mod Paketleri

RimWorld, uzun zamandır oyun dünyasında bulunuyor ve dünya çapında binlerce oyuncu tarafından sevilerek oynanıyor. Oyundaki çok ağır grafikler yok ancak çok aşırı detaylı bir işleyişi var. Her karakterin her bir parçasını tek tek dğiştirebiliyorsunuz. Buna ek olarak karakterlerin detaylı bir şekilde hazırlanmış yetenekleri mevcut.

Bu yeteneklerden faydalanıp içerisinde olduğunuz gezegende hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Oyunun vanilla sürümünden sıkıldıysanız aşağıda yer alan en iyi RimWorld mod paketleri ile oynamayı deneyebilirsiniz.

HugsLib

Oyunda kullanmak istediğiniz modları kurmadan önce ilk olarak HugsLib’i kurmanız gerekiyor. HugsLib sayesinde kuracağınız modların sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Böylece yeni bir mod kurduğunuzda karşılaşabileceğiniz bir hatadan dolayı kayıtlı oyununuzu kaybetmemiş olursunuz.

rimworld hugslib mod paketi

Common Sense

RimWorld karakterlerinin verdikleri kararlar bazı zamanlar garipleşebiliyor. Common sense mod paketini kurduktan sonra kolonistleriniz çok daha zeki bir şekilde hareket edecektir. Kolonistlerinizn görevlerine tam olarak odaklanacak ve her şeyi doğru sırada yaparak işlerini bitirecektir.

Colony Manager

Eğer oyunun ilerleyen zamanlarında kalabalıklaşan koloninizi kontrol etmekte zorlanacağınızı düşünüyorsanız colony manager mod paketi tam size göre. Bu mod paketi sayesinde AI’ların üretkenliğini arttırarak verimlilik sağlayabilirsiniz. Kolonide bulunan karakterler atadığınız görevleri her seferinde otomatik olarak yerine getirecektir. Böylece sürekli olarak aynı emirleri vermenize gerek kalmayacaktır.

Medical Tab

Koloninizi geliştirirken sağlık durumlarını gözetmeniz gerekiyor. İlk başlarda sayınız az olduğu için bunu yapmak çok kolay olacaktır. Lakin ilerleyen aşamalarda yeni kişiler koloniye katıldıkça her birini tek tek kontrol etmek çok zor olacaktır. Medical tab mod paketi sayesinde koloninizdeki her bir kolonistin her bir medikal istatistiğini takip edebilirsiniz. Böylece onların sakatlıklarını, kanama durumlarını, acılarını ve enfeksiyonlarını gözlemleyebilirsiniz.

rimworld medical tab mod paketi

1-2-3 Personalities

En iyi RimWorld mod paketleri içerisinde oyun derinliğini arttıran bir mod paketine yer vereceğiz. 1-2-3 Personalities mod paketi, karakter kombinasyonlarını önemli ölçüde arttırarak ortaya aşırı farklı karakterler çıkartmanızı sağlar. Bu da oyundaki ilerleyişi etkileyecek farklı ve öngörülemeyen sonuçların ortaya çıkmasını sağlar.

Defensive Positions

RimWorld oynarken tek düşmanınız içerisinde bulunduğunuz gezegen şartları olmayacak. Size saldırmak isteyen diğer kolonistler veya tehlikeli yaratıklar da oyunda yer alıyor. Defensive Positions mod paketini kurarak kolonistlerinizi avantajlı konuma getirecek savunma şekillerini kolayca oluşturabilirsiniz. Ayrıca kolonistlerinizi tek bir tıklamayla savaş pozisyonlarına götürebilirsiniz.

rimworld defensive positions mod paketi

RimWorld Mod Paketi Nasıl Kurulur?

  • Oyunu Steam kütüphanesi üzerinden yönetici olarak çalıştırın.
  • Ana menüdeki “Mods” butonuna tıklayın
  • Açılan ekranda uzun bir mod listesiyle karşılaşacaksınız. İhtiyacınız olan ve listemizdeki modları seçip kurulumu tamamlayın.

Bu adımları sırasıyla takip ederek mod paketlerini sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz. Herhangi bir sorunla karşılaşma olasılığına karşı oyun dosyalarının yedeğini almanızı öneriyoruz.

Sonuç

Sizlerle paylaşacağımız en iyi RimWorld mod paketleri bunlardı. Mod paketlerinin kurulumunda bir sorunla karşılaşırsanız veya mod paketleri hakkında aklınıza takılan bir şey olursa yorumlardan belirtebilirsiniz. Oyuna henüz daha yeni başlayacaksanız RimWorld başlangıç rehberi ile oyunun ilk evresini kolayca atlatabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

RUST Benzeri Oyunlar
Oyun Rehberleri

RUST Benzeri Oyunlar

Oyuncuların bir kısmı zorlu hayatta kalma oyunlarını oynamayı seviyor. Zorlu hayatta kalma oyunları dediğimiz zaman akıllara RUST geliyor. Uzun zamandır RUST oynuyorsanız ve RUST benzeri oyunlar denemek istiyorsanız listemize göz

Kaydır Gelsin!

Stardew Valley Hileleri ve Konsol Komutları

Stardew Valley Hileleri ve Konsol Komutları

ConcernedApe tarafından geliştirilen Stardew Valley, günümüzde de sevilerek oynanabilen eğlenceli bir çiftlik yapma oyunudur. Oyuncular görevleri tamamlayarak, köydeki diğer NPC'ler ile iletişime geçerek gelişebiliyor. Bazı oyuncular ilerlemenin zorlaştığı zamanlarda Stardew
FM 2022 Yüz Paketi (Tüm Oyuncular)

FM 2022 Yüz Paketi (Tüm Oyuncular)

Football Manager 2022 nihayet çıkış yaptı. Oyun daha yeni çıkmış olmasına rağmen oyuncuların bir çoğu yüz paketi arayışına girdiler bile. Son oyun için oyuncular tarafından geliştirilmiş FM 2022 yüz paketi
Horizon Forbidden West PC Sistem Gereksinimleri

Horizon Forbidden West PC Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Horizon Forbidden West sistem gereksinimleri, muhteşem grafiklere ve oynanış dinamiklerine sahip olan oyunun rahatlıkla oynanabilmesi için oyuncuların ihtiyacı duyulan donanımlar hakkında bilgi verir. Bunun yanı sıra oyunun sorunsuz bir şekilde
Counter Strike 2 FPS Arttırma Rehberi

Counter Strike 2 FPS Arttırma Rehberi

CS 2 henüz daha beta sürümünde olmasına rağmen oyuncuların büyük bir ilgisiyle karşılaştı. Oyunun betasına katılmaya hak kazanan oyuncular, tam sürümün çıkmasını merakla bekliyor. Tam sürüm öncesinde oyunu daha akıcı
Twitch

Twitch Panelleri Nasıl Düzenlenir?

Twitch.tv üzerinden yayın yapan yayıncıların mutlaka doldurması gereken bir alan var. Bu alan ise paneller olarak geçmektedir. Sürekli değişmekte olan Twitch tasarımları insanların kafasını karıştırabiliyor. Bu yüzden birçok insan panelleri
halo-infinite-adjutant-resolution-rehberi

Halo Infinite Adjutant Resolution Boss Rehberi

Halo Infinite hikâyesi boyunca oyuncuları birçok zorluk Boss ile sınıyor. Adjutant Resolution’ da bu Bosslardan bir tanesi. Bossun mekaniklerini anlamayanlar için savaş oldukça çetin geçebilir. Spire görevi boyunca oyuncular oldukça
Valorant Profesyonel Oyuncu Ayarları

Valorant Profesyonel Oyuncu Ayarları

Valorant, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan, ücretsiz bir birinci şahıs nişancı (first-person shooter) video oyunudur. Oyun, iki takım arasında gerçekleşen 5'e 5'lik maçlarda oynanır. Her takımın amacı, diğer takımı
Saints Row Çıkış Tarihi Ertelendi!

Saints Row Çıkış Tarihi Ertelendi!

Saints Row, tanıtımda gösterilen grafikleri ve oynanışı ile oyuncular tarafından büyük bir ilgiyle karşılaştı. Oyuncuların sabırsızlıkla beklediği oyundan kötü haberler geldi. Yapılan son duyuruya göre Saints Row çıkış tarihi ertelendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir