Oyun Haberleri

2021 League of Legends Kış Mevsimi Finali Tarihi Açıklandı!

league of legends kis mevsimi finali tarihi

E-sporu yakından takipler edenler için yeni bir haberimiz var. Merakla beklenen 2021 League of Legends Kış Mevsimi finali tarihi bugün açıklandı. VŞL’de lig aşamasının bitmesiyle birlikte gözler kış mevsimi finaline döndü. Lolesports üzerinden yapılan açıklamada finale ilişkin ufak detaylar yer alıyor.

2021 League of Legends Kış Mevsimi Finali Tarihi Belli Oldu!

Geçtiğimiz 9 hafta boyunca üst düzey oyunlarla dolu çok çekişmeli lig aşaması izlemiştik. Zorlu ve bir o kadar eğlenceli Lig aşamasının ardından nihayet finallerdeyiz. 2021 Kış Mevsimi Finalleri 17 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak. Bu duyuru herkesi heyecanlandırdı. Turnuvaları yakından takip edip hemen hemen her turnuvaya katılıp bolca tezahüratlar yapmayı hepimiz özledik. Lakin 2021 League of Legends Kış Mevsimi Finali Covid önlemleri kapsamında seyircisiz yapılacaktır.

17 Nisan Cumartesi günü finale kalan iki takım arasından bir şampiyon çıkacak. Riot Games E-spor Sahnesi bu yıl seyirci ağırlayamayacak olsa da oyuncular sahnede olacak. Ancak sağlık her şeyin başında gelir. Bu nedenle bütün sağlık önlemlerinin alınacağından hiç şüphemiz yok. Seyircisiz oynanacak 2021 KMF her yıl olduğu gibi internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

LOL Kış Mevsimi Finalleri Nerede Olacak?

2021 League of Legends Kış Mevsimi Finali 17 Nisan Cumartesi günü lolesports.com, youtube.com/lolespor ya da twitch.tv/riotgamesturkish adreslerinden canlı olarak izlenebilecektir. Sürpriz konuklar, maç öncesi programlar ve yayın ekibinin ise önümüzdeki günlerde duyurulacaktır. Ayrıca lolesports üzerinden canlı yayını izleyenleri için ufak sürprizler bekliyor.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir