Ekipmanlar

Logitech G CLOUD Handled Özellikleri

Logitech G CLOUD Handled Özellikleri

Dünyaca ünlü teknoloji ve oyun şirketi güçlerini birleştirdi. Logitech ve Tencent Games’in ortaklığı ile geliştirilen Logitech G CLOUD Gaming Handled tanıtıldı. Günün her anında oyunlara erişim imkanı sunan el konsolu, içerisinde yenilikçi özellikleri barındıyor. Logitech G CLOUD Handled özellikleri açısından rakiplerini geride bırakacak gibi gözüküyor. Gelin hep birlikte bu özelliklere göz atalım.

Logitech G CLOUD Handled Özellikleri Açıklandı!

Logitech ile Tencent Games tarafından geliştirilmiş Logitech G CLOUD, oyun dünyasına yeni bir soluk kazandıracak. Desteklediği yenilikçi özellikler ve uzun süreli kullanıma uygun olması nedeniyle oyuncular tarafından çok sevilecektir. Dilediğiniz her ortamda kaliteli oyun deneyimi sunacak Logitech G CLOUD Handled özellikleri onu diğer taşınabilir konsollardan ayırıyor. Bu özellikler arasında yer alan Nvidia GeForce Now desteği, oyunculara eşsiz grafiklerle oyun oynama imkanıyor sunuyor. Oyuncular, Nvidia GeForce Now hizmeti içerisinde yer alan oyunlarda hiç bir grafik ayarını kısmadan akıcı oyun deneyimi elde edebiliyor.

Logitech G CLOUD Gaming Handled, 1080p çözünürlükte ve 60Hz hızında dokunmatik ekrana sahip. Bununla birlikte oyuncuların aşina olduğu kontrol tuşları da taşınabilir konsolda yer alıyor. Oyunları bulut tabanlı oynama imkanı sunduğu için Logitech G CLOUD Gaming Handled ile 12 saatten fazla oyun oynanabiliyor. Tabi ki özellikler bunlarla sınırlı değil. Dilerseniz Play Store üzerindeki çoğu oyunu da bu taşınabilir konsoldan oynayabiliyorsunuz. Yaklaşık 464 gramlık ağırlığı sayesinde kolunuz ağrımadan uzun süreler oyun oynayabileceksiniz.

Logitech G CLOUD Gaming Handled Fiyatı ve Çıkış Tarihi Nedir?

Yukarıda görmüş olduğunuz özelliklere sahip Logitech G CLOUD Gaming Handled ilk etapta Kanada ve ABD’de satışa sunulacak. Ekim ayında satışı başlanacak bu ürün için $349,99 USD fiyat etiketi bulunuyor. Biz bu yazıyı hazırlarken üründe bir indirim olduğu için $299,99 USD olarak satıldığını görüyoruz. Bu indirimin 17 Ekim tarihine kadar, ABD ve Kanada üzerinden yapılacak siparişler için geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Ürünün ülkemizdeki satış fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Logitech G CLOUD Handled özellikleri hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce bu özelliklere sahip taşınabilir oyun konsolunu satın almaya değer mi? Cevaplarınızı yorumlar kısmından bizlere ulaştırabilirsiniz. Daha fazla oyuncu ekipmanı önerileri için ilgili kategoriyi ziyaret edebilirsiniz.

Paylaşımlar:
Konsey'in Benzer İçerikleri
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir