War Thunder Başlangıç Rehberi

War Thunder Başlangıç Rehberi

Savaş oyunu dediğimiz zaman uzun soluklu oyunlar arasında akıllara ilk gelen oyunlardan birisi olan War Thunder için hazırlamış olduğumuz bu rehberde oyuna nasıl güzel bir başlangıç yapacağınızı anlatacağız. War Thunder başlangıç rehberi ile profesyonel ve etkili bir başlangıç yapmak sizin elinizde.

Karada, havada veya suda savaş yapabildiğiniz bu epik oyun içerisinde birçok detayı bulunduruyor. Oyunun temellerini anlamanız ve iyice kavrayabilmeniz için bir süre vakit geçirmek gerekiyor. Bu yüzden bu War Thunder başlangıç rehberi sizlere ışık tutacaktır.

Oyunun Steam Sayfası: https://store.steampowered.com/app/236390/War_Thunder/

War Thunder Başlangıç Rehberi , Oyuna Nasıl Başlanır?

Sizlere War Thunder ipuçları vermeden önce oyunun birçok farklı alternatifte oynanış çeşidi olduğunu ve bu oynanışlardan her birinin ayrı ayrı keyif verdiğini belirtmek isterim.

  • Oyuna ilk başladığınız sırada mutlaka eğitimleri tamamlayın ve temel mekaniklere aşina olun.
  • Arcade isimli oyun modu aktif modlar arasında en kolay olanıdır. Bu modda sürekli oynayın.
  • War Thunder ağaç sistemine sahip bir oyundur. Oyunda yer alan her ülke kendi yetenek ve beceri ağacına sahiptir. Yeni araştırma puanları elde ederek bu becerilerinizi geliştirin.
  • Oyunda yer alan hava, kara ve su araçlarını nasıl kullanacağınız konusunda bol bol pratik yapın.
  • Doğru strateji ve taktikler belirleyerek güzel bir konumlanma yaparsınız yüksek skorlar elde edebilirsiniz.
  • Sahip olduğunuz özel ekipman ve silahları yükseltmeye çalışın.
  • Oyunu oynayan profesyonel oyuncuların açmış olduğu canlı yayınlara veya çekmiş olduğu videolara göz atarak ince ipuçları öğrenin.

War Thunder başlangıç rehberi konusunda yapabileceğiniz bir diğer şey ise oyuna bolca vakit ayırmaktır. Oynadıkça kendinizi geliştirebileceğiniz ve mekaniklere hakim olacağınız oyun tamamen ücretsiz bir oyun! Ücretsiz en iyi oyunlar listesi arasında da oyunu görebilmeniz mümkün.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

Monster-Hunter-Rise-Great-Izuchi-Nasil-Kesilir

Monster Hunter Rise Great Izuchi Nasıl Kesilir?

Monster Hunter Rise içerisindeki ana görevleri tamamladıktan sonra ilk yüzleşeceğiniz büyük yaratık Great Izuchi olacaktır. Serinin eski oyuncularına çok büyük bir tehlike oluşturmayacak olsa da yeni oyuncular bu savaşta zorlanabilirler.
Valorant SenpAI GG Nedir? ve Ban Sebebi Mi?

Valorant SenpAI GG Nedir? ve Ban Sebebi Mi?

Valorant oyuncularının bir kısmı üçüncü parti yazılımlar kullanarak maçın gidişatını değiştirecek ipuçlarına erişebiliyor. Bu yazılımlardan bir tanesi de SenpAI.GG isimli sesli yardım asistanıdır. Oyuncuların akıllarında hemen Valorant SenpAI GG nedir?
Forza Horizon 5 Eliminatör Rehberi

Forza Horizon 5 Eliminatör Rehberi

Forza Horizon 5 çıkar yapar yapmaz oyuncuların büyük bir ilgisiyle karşılaştı. Oyundaki grafikler ve içerikleri oyunun çok fazla oyuncu tarafından oynanmasına yardımcı oldu. Özellikle eliminatör etinkinliği herkes tarafından çok sevildi.
Lost Ark Sharpshooter Class Rehberi

Lost Ark Sharpshooter Class Rehberi

Sizler için hazırladığımız Lost Ark Sharpshooter Class rehberi içerisinde sınıfın oyun tarzını paylaşacağız. Ayrıca sınıfın güçlü ve zayıf yönlerini, seviye kasarken kullanacağınız yetenekleri, oyun sonu içeriklerindeki rolünü tartışacak, sınıfa Lost Ark içerisinde
Steam Cadılar Bayramı İndirim Tarihleri

Steam Cadılar Bayramı İndirim Tarihleri

Steam, oyuncuların en çok kullandığı platformdur. Oyunların dijital sürümlerinin satın alınabildiği Steam platformunda bazı zamanlarda yapılan özel indirimler ile oyunlar çok ucuza satın alınabiliyor. Cadılar Bayramı da bu indirimlerin yapıldığı
Overwatch 2 Yenilikleri

Overwatch 2 Yenilikleri Nelerdir?

Blizzard tarafından geliştirilen Overwatch 2 çıkmadan önce yeni oyunda oyuncuları nelerin beklediği konusunda bilgilendirmek istedik. Yazımızda yer vereceğimiz Overwatch 2 yenilikleri çoğu oyuncunun ilgisini çekecektir. Overwatch'ın kapanması oyuncuların bir kısmını
Faceit Yüksek Ping Sorunu

CS:GO Faceit Yüksek Ping Sorunu Çözümü

Faceit oynamayı tercih eden oyuncuların bazıları lag sorunuyla karşılaşabiliyor. Faceit seviyeniz yükseldikçe sizi çok daha iyi oyuncularla eşleştiriyor ve karşılaşmalarınız daha çekişmeli hale geliyor. Yüksek seviyelerde oynadığınızda Faceit yüksek ping
En İyi Minecraft Skinleri

En İyi Minecraft Skinleri

En iyi Minecraft skinleri arayanlar için hazırladığımız bu içeriğimizde bütün sunucularda kullanabileceğiniz görsel açıdan en güzel skinlere yer verdik. Minecraft karakteriniz için özenle seçtiğimiz skinleri kullanarak oyunu daha zevkli bir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir