Counter Strike 2 Sistem Gereksinimleri Neler?

Counter Strike 2 Sistem Gereksinimleri

Counter Strike 2 sistem gereksinimleri genel bir oyuncu topluluğu tarafından merak ediliyor. Oyuncular, CS2’yi bilgisayarlarına indirmeden önce oyundan yüksek FPS değerleri alıp alamayacağını öğrenmek istiyor. Bunu da oyunun sistem gereksinimleri ile kendi bilgisayarlarının donanımlarını karşılaştırarak yapabiliyorlar. Counter Strike 2 ile birlikte yapılan görsel ve yazılımsal iyileştirmeler sonucunda oyun çok daha eğlenceli hale getirildi. Görsel iyileştirmeler sonrasında bilgisayarınızın kaç FPS alabileceği hakkında fikir edinmek için CS2 sistem gereksinimleri içerisinde yer alan donanımlara göz atabilirsiniz.

Counter Strike 2 Sistem Gereksinimleri

cs2 sistem gereksinimleri

Source 2 oyun motorunun gücüyle çok daha iyi grafikler ve yeni mekanikler sunan Counter Strike 2, CS:GO’ya göre çok daha iyi görünüyor. Özellikle çevre tasarımı, çok daha detaylı modeller ve smoke ile yanıcıların görüntüleri oldukça gerçekçi görünmekte. Yapılan iyileştirmelerin ardından oyunun sistem gereksinimlerinde de ufak çaplı değişiklikler yaşandı. Yüksek FPS değerlerinde oynamak isteyen oyuncular aşağıdaki Counter Strike 2 sistem gereksinimleri ile bilgisayarlarındaki donanımları karşılaştırabilir.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i5 750 veya güncel modeller
  • Ekran Kartı: Shader model 5.0 destekleyen, en az 1 GB üzerinde bellek desteği olan ekran kartı.
  • RAM: 8 GB
  • Depolama Alanı: 85 GB
  • DirectX: Versiyon 11

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 veya Intel Core i5-7500
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 580 veya NVIDIA GTX 1060
  • RAM: 12 GB
  • Depolama Alanı: 85 GB
  • DirectX: Versiyon 11

Oyunun sistem gereksinimlerini incelediğimiz zaman giriş seviyesinin de altında kabul edilebilecek bir sistemle CS2 oynayabileceğinizi söyleyebiliriz. Yüksek FPS değerleriyle oynamak istiyorsanız güncel donanımlara sahip bilgilsayar ile CS2 oynamanızı öneriyoruz. Kullandığınız sistemde eski nesil ekran kartı ve işlemci varsa oyun içerisinde grafik ayarlarını olabildiğince düşürerek FPS artışı elde edebilirsiniz.

Counter Strike 2 sistem gereksinimleri içerisinde de yazdığı üzere GTX 1060 veya RX 580 ekran kartı oyunu oynatmak için oldukça yeterlidir. Lakin güncellemelerle birlikte oyun sürekli olarak iyileştirileceğinden en kötü 2000 serisi NVIDIA ekran kartına ihtiyacınız olacaktır.

Bilgisayarım CS2 Kaldırır Mı?

Counter Strike 2 oyununu sorunsuz oynayabilmek için Ryzen 5 veya Intel i5 serisi işlemciye ihtiyacınız olacaktır. Bununla birlikte oyundaki rekabette öne geçmek için düşük grafik ayarlarında oynamanız gerekiyor. Oyun içi ayarları her ne kadar düşürseniz bile güçlü bir ekran kartı ile daha iyi FPS değerleri elde edebilirsiniz. Eğer ki sisteminiz CS2 önerilen sistem gereksinimleri ile örtüşüyor ise bilgisayarınız CS2 oyununu kaldırır.

Counter Strike 2 Kaç GB Yer Kaplar?

counter strike 2 kac gb

Counter Strike 2 kaç gb yer kaplar? Sorusunun yanıtı çok fazla oyuncu tarafından merak ediliyor. CS2’yi sorunsuz bir şekilde bilgisayarınıza yüklemek istiyorsanız 85 GB kullanılabilir alana ihtiyacınız olacaktır. Oyunu indirirken dosya boyutu çok düşük görünebilir. Ancak indirme tamamlandıktan sonra sıkıştırılan dosyalar açıldığı zaman yüksek depolama alanına gerek duyulacak. Yeterli depolama alanına sahip değilseniz dosyalarınızı web ortamında veya harici depolama biriminde yedekleyebilirsiniz.

Oyunu profesyonel düzeyde oynamak isteyen oyuncuların çok fazla merak ettiği Counter Strike 2 sistem gereksinimleri hakkında bilgileri sizlerle paylaştık. Sizce yeni güncellemelerin ardından CS2 oyuncuların beklentisini karşılayabildi mi? Cevaplarınızı yorumlar bölümünden iletebilirsiniz. Diğer oyunların sistem gereksinimleri için ilgili kategoriyi ziyaret edebilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

Sons Of The Forest Kürek Nerede Bulunur?

Sons Of The Forest Kürek Nerede Bulunur?

First-person hayatta kalma oyunu olan Sons Of The Forest, Steam platformunda erken erişim süreciyle oyuncuların karşısına çıktı. Arkadaşlarınızla birlikte hikayede ilerlerken küreğe ihtiyacınız olduğunu farkediyorsunuz. Tam bu noktada Sons Of
Sims 4 Gizli Dünyalara Nasıl Gidilir

Sims 4 Gizli Dünyalara Nasıl Gidilir?

Sims 4 içerisinde genel olarak yeni bir dünyaya ulaşmanın tek yolu ek paket satın almak. Ancak oyuncuların bilmiyor olabileceği bir şey var, oyunun normal sürümünde ve ek paketlerinde gizlenmiş dünyalar
Diablo 4 Yan Görevler Nasıl Bulunur?

Diablo 4 Yan Görevler Nasıl Bulunur?

Diablo 4 yan görevler nasıl bulunur? İşte sizlere detaylı bir rehber! Diablo 4 oynarken hikayenin akıcılığına ve karakterinizi geliştirmeye o kadar odaklanmışsınız ki oyunda birbirinden güzel ve yaratıcı yan görevleri
Tarik Valorant Crosshair Ayarları

Tarik Valorant Crosshair Ayarları

CS:GO'da oldukça başarılı bir kariyere sahip olan Tarik kariyerine Riot Games'in yeni oyunu Valorant ile devam ediyor. Yaptığı vuruşlara ek olarak takım oyunları ile izleyiciler ve oyuncular tarafından çok sevildi.
Gamepad Destekleyen Mobil Oyunlar

Gamepad Destekleyen Mobil Oyunlar Listesi

Son dönemlerde mobil oyunlar sıkça oynanmaya başladı. Tam kapanma ve sonraki korona virüs süreçlerinde evlerinde yapacak bir şey bulamayanlar mobil oyunlar ile vakitlerini geçirmeye başladılar. Oyuncuların bildiği üzere mobilden oyun
FM 21 Güçlü Savunma Taktiği (3-4-3)

FM 21 Güçlü Savunma Taktiği (3-4-3)

Football Manager 2022'nin çıkmasına çok az bir zaman kala FM 21 oyuncuları kariyerlerini tamamlamak istiyor. Oyuncular FM 21 güçlü savunma taktiği (3-4-3) ile seçtikleri takımı şampiyon yapmakta zorlanmayacaklar. Üstelik rakip

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir