Oyun Rehberleri

Minecraft Kılıç Büyüleri Nelerdir? Tek Atan Kılıç Yapın!

Minecraft Kılıç Büyüleri Nelerdir?

Arkadaşlarınızla veya kendi başınıza oluşturduğunuz Minecraft dünyasında birbirinden zorlu canavarlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu canavarları kesmek için kullanabileceğiniz birçok silah mevcut. Karşılaştığınız canavarlarla mücadele ederken kullanabileceğiniz en etkili silah kılıç olacaktır. Minecraft kılıç büyüleri kullanarak elinizdeki silaha ekstra özellikler ekleyebilirsiniz.

Minecraft En İyi Kılıç Büyüleri – Güncel 2024

Oyunun hem PVE hemde PVP tarafından en kullanışlı silahlardan bir tanesi şüphesiz kılıçtır. Oyunun başında yapacağınız demir kılıç, uzun süre boyunca canavarlara karşı mücadelenizde yardımcı olacaktır.

Gücünüzün yetmediği durumlarda bir üst seviye olan elmas kılıç yaparak hasarınızı arttırabilirsiniz. Eğer bunu yapabilecek malzemeniz yoksa mevcut silahınıza Minecraft kılıç efsunları ekleyerek ile çok daha iyi hasarlar çıkartabilirsiniz. Aşağıdaki listede kılıç için kullanabileceğiniz en iyi büyüleri bulabilirsiniz.

Keskinlik

Keskinlik büyüsü Minecraft silahlarına eklenebilecek büyüler arasında en iyisidir. Çevredeki canavarlara veya PVP alanlarındaki rakiplerinize üstünlük sağlamanıza yardımcı olur.

Minecraft Kılıç Büyüleri: Keskinlik
Minecraft Kılıç Büyüleri: Keskinlik

Oyunun erken aşamalarında çevredeki sandıklarda bulduğunuz keskinlik bonuslu kılıç ile çok iyi işler yapabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz kılıç için keskinlik bonusu eklediğiniz zaman ekstradan hasar elde edersiniz.

Savurma

Kılıç veya herhangi bir silah ile canavarlara saldırdığınız zaman onları geriye itersiniz. Silahlarınıza geri tepme bonusu eklerseniz her bir vuruşunuzda rakipleriniz normalden daha uzağa sekecektir.

Minecraft Kılıç Büyüleri: Savurma
Minecraft Kılıç Büyüleri: Savurma

Minecraft en iyi kılıç büyüleri listemizde ikinci sıraya yerleştirdiğimiz savurma büyüsü, Nether haritasında çok kullanışlıdır.

Kırılmazlık

Modsuz Minecraft oynuyorsanız kullandığınız ekipmanların dayanıklılıklarına çok dikkat etmelisiniz. Etrafınız canavarlarla sarıldığı zaman elinizdeki kılıç patlarsa işler zorlaşabilir.

Minecraft Kılıç Büyüleri: Kırılmazlık
Minecraft Kılıç Büyüleri: Kırılmazlık

Bu durumu önlemek için kullandığınız silaha kırılmazlık büyüsünü eklemeyi tercih edebilirsiniz. Kırılmazlık büyüsü sayesinde elinizdeki kılıcı daha uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Böylece ekstra malzeme harcamasından kurtulmuş olacaksınız.

Tamir

Minecraft kılıç büyüleri içinde en nadir ve kullanışlı olanıdır. Adından da anlaşılabileceği üzere tamir büyüsünün bulunduğu eşyaları otomatik olarak tamir eder. Bunu yaparken tecrübe puanını kullanır.

Minecraft Kılıç Büyüleri: Tamir
Minecraft Kılıç Büyüleri: Tamir

Tamir büyüsü basılı kılıç ile canavar kestiğiniz zaman elde edeceğiniz tecrübe puanıyla silahınızı tamir eder. Nether haritasında kullanabileceğiniz en iyi ikinci büyüdür.

Minecraft Büyülü Kılıç Nasıl Yapılır?

Elinizdeki kılıcı büyülü hale getirmek için iki farklı method vardır. Bunlardan bir tanesi büyü masası bir diğeri de örs. Büyü masasında kılıcınız için gerekli olan büyüleri denk getirmeniz çok zor olabilir.

Ancak bu yöntemle yapmak çok basittir. Büyü odasının ortasına koyduğunuz büyüz masasına kılıcınızı, deneyim puanınızı ve bir miktar lapis lazuli koyarak büyülü kılıç yapabilirsiniz.

Minecraft Büyülü Kılıç Nasıl Yapılır?
Minecraft Büyülü Kılıç Nasıl Yapılır?

Örs ile kılıcınıza büyü basmak ise biraz karışık olabilir. Bunun için ilk olarak örs’e ve basmak istediğiniz büyüye ait büyülü kitaba ihtiyacınız var.

Bazı Minecraft kılıç büyüleri yalnızca örs ile basılabildiği için büyülü kitap yapmanız önemlidir. Ayrıca bu yöntemle büyü basarken, kılıcınıza yeni bir isim de verebilirsiniz.

Sonuç

Bizlerin tercih ettiği Minecraft kılıç büyüleri bunlardı. Yukarıdaki büyüleri tek bir kılıca basarak ile rakiplerinize ve canavarlara karşı en yüksek hasarları çıkartabilirsiniz. Sizin tercih ettiğiniz Minecraft kılıç efsunları hangileri? Cevaplarınızı bekliyoruz. Ayrıca kılıç büyülerini üretebileceğiniz Minecraft büyü masası yapımı için oyuncukonseyi.com/minecraft-buyu-masasi-yapimi/ bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

PlateUp Başlangıç Rehberi
Oyun Rehberleri

PlateUp Başlangıç Rehberi

It's Happening tarafından geliştirilen PlateUp, Ağustos ayında çıkış yapmıştı. Twitch yayıncılarının arkadaşlarıyla birlikte oyunu oynamasıyla birlikte oyun kendi popülerliğini artırmaya başladı. Oyuna yeni başlamış ancak ne yapması gerektiğini bilmeyen oyuncular

Kaydır Gelsin!

Cities Skylines Hileleri

Cities Skylines Hileleri (Programsız)

Şehircilik planlaması yapabileceğiniz Cities: Skyline güncellemeler sayesinde çok daha oynanabilir hale geldi. Oyunun başında yapacağınız şehir planlamasını ilerleyen zamanda yapacağınız gelişmeler için oldukça önemlidir. Oyunda çok ilerleyip geri dönülemez bir
Unity NVIDIA DLSS Desteği Verecek!

Unity NVIDIA DLSS Desteği Verecek!

Bağımsız geliştiriciler ve bir çok kaliteli oyun projelerine imza atmış geliştiriciler kendilerine ait oyun motoru yazmak yerine Unity ile çok iyi işler çıkartabiliyor. Unity NVIDIA DLSS desteği ile geliştiricileri sevindirecek.
Valorant Bıçak Skinleri ve Fiyatları

Valorant Bıçak Skinleri | Valorant Bıçaklar Kaç VP? 2024

Güncel Valorant bıçak skinleri ve fiyatları 2024 yılı ile birlikte değişiklik göstermektedir. Oyuncular tarafından en çok sevilen silahlardan biri de bıçaklardır. Oyunun varsayılan bıçağını kullanmak yerine Valorant bıçak kostümleri ile
Stardew-Valley-Skull-Cavern-Rehber

Stardew Valley Skull Cavern Rehber

 Stardew Valley’ de ilerledikçe ve eşyalarınızı geliştirdikçe maden size yeterli gelmemeye başlayacaktır. Oyunda artık Iridium’ a ihtiyaç duyacak ve eşyalarınızı bununla geliştirmeniz gerekecek. Bunu elde edebileceğiniz yer ise Skull Cavern
Valorant Açılmıyor Sorunu ve Çözümü

Valorant Açılmıyor Sorunu ve Çözümü

Riot Games tarafından geliştirilen Valorant, genel anlamda sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor. Oyun her ne kadar sorunsuz olsa da oyuncuların bazıları Valorant açılmama sorunu ile karışlaşmaktalar. Bazı sorunlardan dolayı Valorant açılmıyor
Aim Nasıl Geliştirilir? 2021 Güncel

Aim Nasıl Geliştirilir? 2023 Güncel

FPS ve bazı TPS oyunlarının vazgeçilmez olan şey şüphesiz iyi bir şekilde aim (nişan) almaya çalışmaktır. Oyuncuların çoğu aim nasıl geliştirilir? sorusunun cevabını arıyor. Aim yeteneği, doğuştan gelen bir özellik
Hogwarts Legacy Sistem Gereksinimleri

Hogwarts Legacy Sistem Gereksinimleri

Avalanche Software tarafından geliştirilen ve yayıncılığını Warner Bros. Games'in yaptığı Hogwart Legacy çok yakında oyun dünyasına giriş yapacak. Açık dünya rol yapma türünün mükemmel bir karması olacağını düşünüyoruz. Oyunu satın
Minecraft Kılıç Büyüleri Nelerdir?

Minecraft Kılıç Büyüleri Nelerdir? Tek Atan Kılıç Yapın!

Arkadaşlarınızla veya kendi başınıza oluşturduğunuz Minecraft dünyasında birbirinden zorlu canavarlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu canavarları kesmek için kullanabileceğiniz birçok silah mevcut. Karşılaştığınız canavarlarla mücadele ederken kullanabileceğiniz en etkili silah kılıç olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir