Oyun Rehberleri

Lost Ark Twitch Dropları Nasıl Alınır?

Lost Ark Twitch dropları nasıl alınır

Lost Ark çıkış günü ve Twitch droplarının ne zaman başlayacağına yönelik duyuru yayınlandı. Dünyanın her bir bölgesinden Twitch yayıncılarından oluşan takımlar, oyunun 8 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan erken çıkış gününden itibaren en iyisi olmak için yarışacaklar. Bu yayınları takip eden kullanıcılar da ödüller kazanma imkânı bulacak. Lost Ark Twitch dropları nasıl alınır? sorusunun cevabıyla siz de oyun çıkışında dağıtılacak olan bu ödüllerden yararlanabilirsiniz.

Lost Ark Twitch Dropları Nasıl Alınır?

Oyunun erken çıkış günü için yayıncılar 3 adet takıma dağıtılmış durumdalar. Yayınlar başladığında her yayıncı bir adet drop verebiliyor olacak. Bu sebeple hangi yayıncıların bu etkinlikte yer alacağını görmek için Lost Ark sitesinde bulunan lider tablosunu kullanabilirsiniz. Ayrıca etkinlik başladığı zaman bu tablodan hangi takımın daha çok puan topladığını da takip edebileceksiniz.

Ödül kazanmak için, Lost Ark hesabınızın ayarlarından Twitch Drops seçeneğini aktif hale getirmeniz gerekiyor. Sonrasında ise, listeden sevdiğiniz bir yayıncıyı seçerek izlemeye başlayabilirsiniz. Yayınlar sırasında ödüller rastgele olarak izleyicilere dağıtılıyor. Ödül kazandığınızı chat ekranında ortaya çıkacak olan bildirim ile anlayabileceksiniz. Burada ödülünüzü toplamanız için bir bildirim karşınıza çıkacak.

Etkinlik boyunca dağıtılacak olan ödüllerin listesi şu şekilde;

  • 1. Seviye Ödüller: Battle Item Chest. İçerisinde Regulus’ Light Currency Chest (100 bin Silver içeriyor) ve Amethyst Shard Pack (1500 shard içeriyor) bulunuyor olacak.
  • 2. Seviye Ödüller: Arkesia Paper Hat Chest. Bu sandık 5 adet özgün kâğıt şapkadan seçtiğiniz şapkanın kilidini açacak.
  • 3. Seviye Ödüller: Helgaia Pet Chest. Bu sandık 4 adet özün Helgaia evcil hayvanından seçtiğiniz hayvanın kilidini açacak.
  • 4. Seviye Ödüller: Neugier Gold Mount. Bu binek ile Arkesia çevresinde hızlı ve gösterişli bir şekilde seyahat edebileceksiniz.

Etkinlik 8 Şubat tarihinde, Türkiye saat dilimiyle saat 20:00’ da başlayacak ve 28 Şubat tarihinde, Türkiye saat dilimiyle 11:00’ da sonlandırılacak. Bu tarihler arasında yayınları izleyerek ödülleri kazanma şansınız bulunuyor. Siz değerli takipçilerimizle Lost Ark Twitch dropları nasıl alınır? sorusunun cevabını paylaştık. Bu hediyelerle oyuna hızlı bir şekilde giriş yapabilirsiniz. Daha fazla oyun rehberi için sitemizde bulunan rehberler kategorisini her gün ziyaret etmeyi unutmayın.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

Discord Çekiliş Botu Nedir? Nasıl Kullanılır?

Discord Çekiliş Botu Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kendinize ait Discord sunucusunda veya yetkiniz olan bir sunucuda hediyeler dağıtmak için giveaway bot kullanabilirsiniz. Topluluğunuza ufak armağanlar vermek kitlenizi büyütmeye yardımcı olacaktır. Çekiliş botları, topluluğa veya kendi arkadaş ekibinize
Minecraft Cam Yapımı, Nasıl Yapılır?

Minecraft Cam Yapımı, Nasıl Yapılır?

Minecraft oyununda kendi tasarladığınız yapıları dekore ederken en çok kullanacağınız eşyalardan birisi de camdır. Özellikle bir bina modelini oyuna aktarmaya çalışıyorsanız cam eşyasını çok fazla kullanırsınız. Minecraft cam yapımı hakkında
Steam Idle Master Nedir?

Steam Idle Master Nedir? Ban Sebebi Mi?

Steam üzerinden satın aldığınız oyunları oynadıkça oyun içeriğinden oluşan kartları elde edebiliyorsunuz. Oyun kartları ile kendinize özel kolleksiyonlar oluşturabilir veya onları satıp yeni oyunlar alabilirsiniz. Kartları toplatabileceğiniz Idle Master gibi
Lol Orman Heroları

LOL Orman Heroları

League of Legends içerisinde oynayabileceğiniz en ilginç rollerden birisi ormancıdır. Bu roldeki amacınız arka planda orman yaratıklarını keserken tüm haritaya etki etmek, takım arkadaşlarınıza yardımcı olmaktır. Lol orman heroları ile
age-of-empires-4-ingiltere-uzunyayli-rush-taktigi

Age of Empires 4 İngiltere Uzunyaylı Rush Taktiği

Age of Empires 4 içerisinde İngiltere medeniyeti ile gerçekleştirilen Lonbowmen rush taktiği size erken oyunda oldukça güçlü bir askeri avantaj sağlayarak rakiplerinizden üstün olmanızı garantiler. Uzunyaylı isimli birimler oldukça fazla
Counter Strike 2 Bütün Haritalar ve Daha Fazlası

Counter Strike 2 Bütün Haritalar ve Daha Fazlası

Valve, Source 2 oyun motoruyla geliştirilmiş Counter Strike 2 için çok fazla bilgiyi oyuncularla paylaştı. Bilgilendirmelerin ardından çoğu Counter Strike hayranı CS 2'de hangi haritalar var? sorusunun cevabını merak ediyor.
Starfield FPS Arttırma Rehberi

Starfield FPS Arttırma Rehberi

Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Starfield, 6 Eylül tarihinde herkes tarafından oynanabilir olacak. Starfield Deluxe Premium Edition satın alan oyuncular 5 gün erkenden yani bugün oyuna

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir