Oyun Rehberleri

FIFA 23 Ücretsiz Prime Gaming Paketi

FIFA 23 Ücretsiz Prime Gaming Paketi

Twitch ve Amazon Prime hesabına sahip olan FIFA 23 oyuncuları, Twitch Prime Gaming sayesinde ücretsiz Ultimate Team paketleri elde edebiliyor. Bunu ilk defa duyuyorsanız FIFA 23 ücretsiz Prime Gaming paketi hakkında her şeye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

FIFA 23 Ücretsiz Prime Gaming Paketi Nedir?

Twitch Prime Gaming paketi, FIFA 23 Ultimate Team oyuncularına kendi takımlarını güçlendirme imkanı sunan hediyeleri içermektedir. Çoğu Ultimate Team ödülü, oyun modunda yapılan uzun süren karşılaşmaların sonunda alınabiliyor. Tam bu noktada Amazon Prime oyuncuların yardımına yetişiyor ve onlara ücretsiz hediyeler dağıtıyor. Bu hediye paketinden çıkabilecekler sayesinde takımınızı geliştirme sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

FIFA 23 ücretsiz Prime Gaming paketi içerisinde yer alan hediyeler genellikle ticaret edilemeyen futbolcular, özel oyuncu seçimleri ve hızlı tüketilen malzemelerden oluşmaktadır. FIFA 23 oyuncuları bu paketi her ay bir defa alabiliyor. Eğer çok şanslıysanız Ultimate Team kadronuzda yer vermek istediğiniz oyuncuları çıkartabilirsiniz.

FIFA 23 Ücretsiz Prime Gaming Paketi Nasıl Alınır?

fifa 23 ucretsiz prime gaming paketi nasil alinir

Bu paketi ücretsiz bir şekilde almak için Twitch, Amazon Prime ve oyun hesabınızı birbiriyle ilişkilendirmeniz gerekiyor. Üç hesabınızı da birbiriyle bağladıktan sonra aşağıdaki adımları izleyerek hediye paketini alabilirsiniz.

  • İlk olarak Twitch hesabınıza giriş yapın ve Prime Gaming FIFA 23 sayfasına geçiş yapın.
  • Bu sayfada FIFA 23 için hazırlanmış hediye paketlerini göreceksiniz. Alınabilir olan hediye paketinin üstündeki Claim Now butonuna tıklayın.
  • Eğer EA ve Amazon Prime hesabınız birbirine bağlı değil ise sizden hesabınızı bağlamanızı isteyecektir. Ancak hesabınızı daha öncesinde bağladıysanız hediyeyi başarılı bir şekilde almış olacaksınız.
  • Aldığınız hediyeyi oyunda kullanmak için oyunu çalıştırın ve oyun içi mağazaya göz atın.

FIFA 23 Ücretsiz Prime Gaming Ocak Hediyeleri Nelerdir?

fifa 23 ucretsiz prime gaming ocak hediyeleri

Twitch Prime Gaming ile verilen hediyeler her ay değiştiriliyor. Her ay yalnızca 7.99 TL karşılığında satın alacağınız Amazon Prime aboneliği sayesinde birçok oyunda ücretsiz hediyeler elde edebilirsiniz. İşte FIFA 23 ücretsiz Prime Gaming Ocak hediyeleri:

  • 7 adet altın nadirlikte oyuncu
  • 12 adet nadir malzemeler
  • 2 adet 82 reytingli oyuncu seçimi
  • 1 adet Salah (20 maç kiralık olarak oynatabilirsiniz)

FIFA 23 ücretsiz Prime Gaming paketi hakkında bildiklerimizi sizlere aktardık. Umuyoruz ki hediye paketi içinden istediğiniz oyuncular veya işinize yarayacak malzemeler çıkar. Aklınıza takılanları yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Diğer oyunlar için hazırladığımız oyun rehberleri için ilgili kategoriye bakabilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

God of War PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

God of War PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

God of War, PlayStation platformuna özel olarak çıktığı zamanlarda keşke bu oyun bilgisayarda da olsa diye düşünmüşsünüzdür. Üzerinden yıllar geçmiş olsa da oyunun PC versiyonu nihayet çıkış yapıyor. Çıkış yapmadan
Twitch Yayını Geri Sarma Sorunu ve Çözümü

Twitch Yayını Geri Sarma Nasıl Çözülür?

En popüler yayın platformu Twitch, Korona virüs etkisiyle kullanıcı sayısını epey artırdı. Artık yayıncılar önceye oranla neredeyse 2 kat izleyici sayılarını görüyor. Twitch platformu kullanıcılarına neredeyse sorunsuz bir deneyim sunuyor
Valorant VAN9002 Hatası ve Çözüm Yolları

Valorant VAN9002 Hatası ve Çözüm Yolları

Valorant'a gelen son güncellemelerin ardından oyuncular çok çeşitli hatalar almaya başladı. Son zamanlarda Valorant VAN9002 hatası alan oyuncuların sayısı artmaya başladı. Bu hatanın şimdiye kadar oyuncuların hiç karşılaşmadığı türden olduğunu
Halo-Infinite-Baslangic-Rehberi

Halo Infinite Başlangıç Rehberi

Halo Infinite herkesin eşit şekilde başladığı, savaşa nasıl gireceğinizin size yani oyuncuya bağlı olduğu basit bir fps oyunu. Hazırladığımız Halo Infinite başlangıç rehberi sizlere oyunda iyi olmak için gerekli olan
House Builder İncelemesi
9.7

House Builder İncelemesi

House Builder, adından anlaşılacağı üzere ev tasarladığımız oldukça güzel bir tasarım oyunu. Bu oyunu diğer oyunlardan ayıran faktör ise her nesneyi tek tek yerleştirmemiz. Fakat bunu yaparken geliştirdiğimiz yeteneklere göre
Knight Online Etkinlik Saatleri 2023

Knight Online Etkinlik Saatleri 2024

MMORPG denildiği zaman akıllara ilk gelen oyunlardan birisi de Knight Online'dır. En sıkı dostlukların kurulduğu ve en çetin savaşların döndüğü Knight Online, günümüzde de birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanmaktadır. Oyuncular
FiveM Ses Paketi (Araba ve Silah)

FiveM Ses Paketi (Araba ve Silah)

Oyuncular kendi oluşturduğu karakterleri FiveM rol yapma sunucularında oynayabiliyor. Her karakterin kendine ait bir hikayesi ve gelişim süreci bulunuyor. Bu süreçte karakterlerin başına gelenler ise tamamen rolün akışına göre değişiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir