NFS Unbound Açılmama Sorunu Çözümü

NFS Unbound Açılmama Sorunu Çözümü

NFS Unbound, Palace Edition satın alan veya EA Play Pro aboneliği bulunan oyuncular için erişime açıldı. Ayrıca EA Play veya Xbox Game Pass aboneliğiniz varsa oyunu 10 saat boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz. Bu süreçte bazı oyuncular oyunu bir defa çalıştırdıktan sonra oyunları aniden kapandı ve bir daha oyuna giremedi. NFS Unbound açılmama sorunu için önerdiğimiz çözümleri uygulayarak yarış serüveninize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

NFS Unbound Açılmama Sorunu Nasıl Çözülür?

Oyun her ne kadar bilindik ve yetenekli bir ekip tarafından geliştirilmiş olsa da bazı oyuncular hatalar ile karşılaşıyor. Bunun oldukça normal bir durum olduğunu söylebiliriz. Need For Speed Unbound’u büyük bir heyecanla indirip oyunda hata alan oyuncuların hevesleri kırılabiliyor. Özellikle, NFS Unbound yükleme ekranında takılma sounu yaşayan oyuncular bunu çok iyi anlayacaktır.

Az sayıda oyuncunun karşılaştığı NFS Unbound açılmama sorunu için önerdiğimiz çözüm önerileri ile eğlenceye tam gaz devam edebilirsiniz. Önerdiğimiz çözüm yöntemlerini sırasıyla uygulamanızı tavsiye ediyoruz.

Oyun Dosyalarını Doğrulatın

nfs unbound acilmama sorunu dosya dogrulatma

Need For Speed’in en yeni oyunu Unbound yükleme ekranında kapanıyor ise ilk yapmanız gereken şey dosyaları doğrulatmaktır. Oyun dosyalarının zarar görmüş olabileceğinden dolayı siz daha ana menüye ulaşmadan oyun kapanabiliyor. Oyunu hangi platformdan indirdiyseniz oradaki kütüphane içerisinden oyun dosyalarını doğrulatabilirsiniz. Bu işlemin tamamlanması bilgisayarınızdaki donanımlara ve gerekli durumda internet hızınıza bağlı olarak değişiklik gösterecektir.

PCDX12 Dosyasını Silin

nfs unbound acilmama sorunu nasil cozulur

EA forumundaki bir oyuncu tarafından yapılan PCDX12 dosyasını silme önerisi bu sorunu çözmektedir. PCDX12 dosyasını bulmak için ” Belgelerim > Need For Speed(TM) Unbound > cache ” dosya yolunu takip edin. Cache klasörüne girdikten sonra en üstte bulunan ” 5121.Nfs22.PCDX12 ” isimli dosyayı tamamen silin. Ardından oyunu yönetici olarak çalıştırın.

Ekran Kartı Sürücüsünü Güncelleyin

En yeni ekran kartı sürücüsünü yüklemeyi deneyin. Ekran kartı sürücülerinin en güncel sürümleri piyasaya çıkmış yeni oyunlarla uyumlu hale getiriliyor. Bu nedenle şimdiye kadar olan bütün güncellemeleri indirip kurulumunu yapın. Dilerseniz DDU (Display Driver Uninstaller) programını kullanarak ekran kartınızın sürücüsünü tamamen bilgisayarınızdan kaldırıp temiz bir kurulum da yapabilirsiniz.

Bilgisayarınızı Yenileyin

Yukarıdaki bütün yöntemleri denediniz fakat oyun halen daha açılmıyor mu? Kullandığınız bilgisayar NFS Unbound sistem gereksinimleri için yeterli olmayabilir. Bu durumda yapabileceğiniz en iyi şey güncel donanımlara sahip yeni bir bilgisayar almak olacaktır. Böylece sadece bu oyunu değil diğer oyunları da sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Umuyoruz ki NFS Unbound açılmama sorunu için önerdiğimiz çözüm yöntemleri bu problemi çözmüştür. İsterseniz yukarıdaki çözüm önerilerinin çalışıp çalışmadığını yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz.

Paylaşımlar:

Konsey'in Benzer İçerikleri

Kaydır Gelsin!

FM 2023 Electric Panther Tema Paketi

FM 2023 Electric Panther Tema Paketi

Oyunu oynayan birçok oyuncu oyun için hazırlanmış özel FM 23 tema paketleri kullanarak oyunlarını zenginleştirebiliyor. Oyuncular tarafından geliştirilen tema paketleri sayesinde oyun çok daha eğlenceli hale geliyor. Düzenli olarak güncellenerek
PUBG New State Bedava NC Kodları Güvenli Mi?

PUBG New State Bedava NC Kodları Güvenli Mi?

Krafton tarafından geliştirilen PUBG New State oyuncuların yoğun ilgisini gördü. Çok kısa bir sürede 10 milyon üzerinde oyuncuya ulaştı. Oyuncuların bir çoğu ise oyundaki çeşitli kostümleri alabilmek için PUBG New
Elden Ring Başlangıç Rehberi

Elden Ring Başlangıç Rehberi

2022 yılında oyun dünyasına merhaba diyen bir oyundan bahsediyoruz. Oynaması oldukça zor ve kanser. Elden Ring başlangıç rehberi ise bu zorlukları birazda olsa hafifletmenize yarayacak bilgiler içeriyor. Bildiğiniz gibi Elden
FIFA 22 Wonderkid Oyuncular Listesi

FIFA 22 Wonderkid Oyuncular Listesi

FIFA 22 kariyerinizde başarıya ulaşmak için takımda potansiyeli olan genç yeteneklerin bulunması çok önemlidir. Genç yetenekleri seçerken aralarından en çok gelecek vaadeden oyunculara yönelmek gerekiyor. Sizlere rehber olması açısından FIFA
battlefield-2042-casper-specialist-rehberi

Battlefield 2042 Casper Specialist Rehberi

Battlefield 2042 içerisinde eski oyunlardaki bildiğimiz sınıf seçme sistemi yerini Specialist karakterlere bıraktı. Her karakter kendine özel araçlara ve oynanış stiline sahip. Wikus Van Daele ya da oyun içindeki ismiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir